|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτά που έχεις τώρα, ο φωτισμός σου και οι μετρήσεις του νερού σου δεν δικαιολογούν την προσθήκη CO2 κατά την άποψη μου. Οι δίσκοι θα τα πάνε περίφημα και με Ph 7 και εσύ δεν θα πάρεις το ρίσκο για Ph crash με τόσο χαμηλό Kh.
Φτιάξε μια πλατεία στο κέντρο του ενυδρείου σου να βλέπεις τους δίσκους σου να απολαμβάνεις και είσαι πολύ καλά. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου φιλε basillis με ωραια φυτα.....και ο Δισκος σου πολυ ωραιο κοματι
![]() Καλη συνεχεια |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο πολυ καλο ενυδρειο.εχουμε ακριβως ιδιο δισκο.αντε να δουμε και αλλους
|
|
||||
|
||||
![]()
εεε αυτό το Στράτος πια... ΣτράΧος είναι ΣτράΧος
![]() σόρυ για το μπέρδεμα με την καρύδα αλλά πάλι νομίζω πως το χαλάει οπτικά, εγώ θα το έκρυβα στα φυτά. Φυσικά ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο. Και πάλι μπράβο για το ενυδρείο σου |
|
||||
|
||||
![]() Ε γράφετο με κόκκινο πάντοτε τότε... ![]() ![]() ![]() Sorry, πάντως για το λάθος μου!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή προσπάθεια!!!! Μπράβο σου!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο κίνδυνος για ph crash με απασχόλησε πολύ στο παρελθόν, όμως όταν είδα, χρόνια τώρα, οτι είναι σταθερό εκεί, και δεν πέφτει, συνήθησα να ζω...στα όρια! (βοηθά και ο Θεός). Την πλατεία των δίσκων την σχεδιάζω και σύντομα θα την υλοποιήσω. και φυσικά θα βάλω φωτο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με KH 1-2, οταν το βαζεις η το βγαζεις εισαι σιγουρος οτι το ph μενει σταθερο? Για τσεκαρε το γιατι κατι δεν παει καλα...
|
||||
|
||||
![]()
πάντα όταν προσθέτουμε co2 κατεβαίνει το Ph αφού με σταθερά την KH το co2 και το ph είναι μεγέθη αντιστρόφως ανάλογα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτο ενυδρείου (πειτε μου τη γνώμη σας) | petros | Malawi | 23 | 02-05-06 10:41 |
φωτο απο τα νεα μου ψαρια!!! | Mariel | Bettas | 5 | 12-10-05 03:25 |
φωτο απο μερικους απ'τους μονομαχους μου | Mariel | Bettas | 9 | 25-03-05 16:55 |
Φωτο από το ενυδρείο μου | filippas | Malawi | 4 | 14-10-04 08:26 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |