|
|
||||
|
||||
![]()
Από δική μου εμπειρία θα πήξεις στην άλγη!
|
||||
|
||||
![]()
Εδω επετρεψε μου να διαφωνησω.
Αν εχει πολλα φυτα (ας ειναι και ευκολα), τηρησει ευλαβικα τις ρουτινες αλλαγων νερου και δεν υπερβει τον επιτρεπτο αριθμο ψαριων για τα λιτρα του, δεν εχει κανενα προβλημα με την αλγη. Το ειχα δοκιμασει και εγω παλιοτερα σε ενα 50λιτρο και ετρεχε για πολυυυ καιρο χωρις ιχνος αλγης... Το θεμα τωρα ειναι να σου αρεσει στο ματι το φασμα της grolux ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη φιλε μου για πολλα φυτα ποιες λαμπες προτεινεις??Η και συνδιασμο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά Τ5 σε grolux στην Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε?
81 lt ![]() 8 tiger barbs - 1 anchistrus - 3 ottos - 15 caridina japonica JBL Cristalprofi 250 external filter - DIY CO2, 3 x 15W Sylvania Gro-lux Το χαλίκι επειδή το ματιάσατε, πλέον μαύρισε από το κακό του... |
|
||||
|
||||
![]()
Πήγαινε καμιά βόλτα από Μπότσαρη με Όλγας. Τα παιδιά θα χαρούν να σε εξυπηρετήσουν όπως έκαναν και με μένα !!!!
|
||||
|
||||
![]()
Για πόσες λάμπες μιλάς ? σόρρυ αν το γράφεις κάπου δεν το έχω δει πάντος.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάμπες Sylvania T-8 | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 24-01-06 22:47 |
Ερωτησεις γενικα για haps. | Entreri1221 | Malawi | 11 | 10-07-03 02:09 |