|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Θα το θεωρησω κοπλιμεντο.. Οπως και να εχει, μιλαμε για κατασκευη απο τα ιδια υλικά, αποτην ιδια εταιρια, με εισαγωγη- εξαγωγη απο το καπακι, βανακια και αυτοματο συστημα εναρξης κυκλοφοριας (κατα την αποψη μου καλυτερο και απο το professionel II), και καδο για τα υλικά. Αν λαβουμε υποψιν οτι ερχεται και με υλικα (substrat + χοντρο σφουγγαρι) συγκρινεται ανετα με το classic. (Αυτο το πλαινο μαρκουτσι στο classic ποτέ μου δεν το χωνεψα).. Οσο για την αξιοπιστια του, δεν εχει ακουστει τιποτε κακό. (απλα το classic εχει πιο πολλα χρονια στην αγορα, οποτε διαθετει και περισσοτερες "εμπειριες"). Υ.Γ. Νομιζω οτι για τα παραπανω ενα 15% ειναι καλά (ακους Eheim?) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια λαμπα ακομη καλο ειναι να βαλεις μια που εχει χωρο μεσα
η βαση του ενυδρειου ειναι καλουτσικη για τα λιτρα ξυλωμα το εσωτερικο φιλτρο και ενα εξωτερικο φιλτρο 600-700λιτρα την ωρα... εγω ειμαι πολυ πιο ευχαριστημενος απο το tetratec στην κατηγορια αυτη απο την εχαιμ τα εχω και τα δυο και δουλευουν δοκιμασμενα....(σε σχεση ευρω και αποδοση στην ιδια κατηγορια) ενα μεγαλυτερο θερμοστατη γιατι αυτος που εχει ειναι οριακος και δουλευει αρκετη ωρα την μερα.... αυτες ειναι οι βασικες αλλαγες για να δουλεψει καλυτερα το ενυδρειο...χωρις να ειναι τιποτα απολυτο....ας πουνε και οι υπολοιποι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο carrefour | el00140 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-02-08 22:56 |
Γνωμες για την συνεχεια. | Isidoros | Malawi | 13 | 07-09-04 11:39 |