|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Θέλω να βάλω μακαρόνι και substrat pro όπως έχω και στο τωρινό φίλτρο στο μικρό ενυδρείο που θα αντικατασταθεί) Κάπου έχω διαβάσει κάτι αντίστοιχο στο φόρουμ αλλά δεν το βρίσκω... Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Έχω χρησιμοποιήσει διχτυωτό σακουλάκι με κορδόνι. Μάλιστα τα δικτάκια είχα φέρει από ένα ταξίδι μου στο εξωτερικό σε πολύ καλύτερες τιμές απ' ότι τα βρήκα εδώ (γύρω στα 50-60 λεπτά το τεμάχιο σε medium μέγεθος). Αν βάλεις siporax αντί subtrate πάντως, δεν χρειάζεται δικτάκι γιατί έρχεται σε δικό του. Φιλικά Ανδρέας |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ουσιαστικά θα μεταφερθεί το υλικό του υπάρχοντος φίλτρου στο εσωτερικό του juwel με την απαραίτητη προσθήκη νέου υλικού για να γεμίσει κανονικά... Οπότε πάω για τα σακουλάκια που μου είπατε... Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πας σε ένα mini market.. Παίρνεις ένα δίχτάκι με ατομικά γαλατάκια. Αφού τα καταναλώσεις σε φραπεδάκια, τσαγάκια και όποιο άλλο ρόφημα τοποθετεις μέσα το υλικό σου και.... ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ στο 2213 και όλα καλά εδώ και 3 μήνες.. ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο μέλος, νέο ενυδρείο γλυκού νερού. | andreasp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 114 | 15-02-07 10:38 |
Εξοπλισμός γιά PH controler. | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-06-06 09:20 |
Νεο ενυδρείο 860 λίτρα & Ερωτήσεις : Λάμπες και Υπερχύλη | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-11-04 21:19 |
Νεο Ενυδρείο | Filippos | Malawi | 10 | 24-03-04 12:03 |
Εξοπλισμός χοντρικής | apollon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-06-03 21:47 |