|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
εμενα οταν εστηνα το ενυδρειο μου πηρε το εναν μηνα να παοφασισω τι θα κανω και τελικα πηγα σε κατι εντελος αντιθετο απο εκει που αρχειση χοντρη αμμοε και απο πανω χαλικι μια χαρα πανε τα φυτα απλως βαζω ταμπλετες ατο υποστωμα και ειμαι πιο προσεκτικος με τα υπολοιπα πραματα που χριαζονται τα φυτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναλεω οτι το ενυδρειο ειναι ηδη στημενο. Θα ξεστηθει για να μπει υποστρωμα ωστε να στρωσω parvula αλλα και για να δω τα φυτα μου να δουλευουν περισσοτερο. Θα ηταν λιγο φασαρια, νομιζω, να βαζω ταμπλετες σ'ολο το υποστρωμα καθε λιγο και λιγακι. Η αμμος υπαρχει ηδη και ειναι χοντρη... (οχι χαλικι, αμμος)
|
||||
|
||||
![]()
Απ' οτι ξερω τα θρεπτικα στοιχεια που εχει ενα υποστρωμα εχει διαρκεια ζωης περιπου ενα χρονο και μετα θα πρεπει ουτως 'η αλλως να βαζεις
ταμπλετες γιατι να μπεις σε αυτη την διαδικασια;Εαν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος ποιο εμπειρος στα φυτα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατιφορικο υποστρωμα | ΠΟΠΟ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 30-09-06 14:39 |
υποστρωμα | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-09-06 16:47 |
Υποστρωμα | Giwrgos23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 19-04-06 14:59 |
υποστρωμα μαρκας ?? | scissorhands | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 09-03-05 01:55 |
Ψαχνω Υποστρωμα | Gorgi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 45 | 08-12-04 00:46 |