|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτι τετοιοι τύποι θέλουν καταγγελία και κλείσιμο γιατί προφανώς εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κλεισιμο σίγουρα μόνο και μόνο επειδή σκέφτονται έτσι. Στην δική μου απάντηση διαφώνησες!!!! ![]() ![]() Γιατί? Δεν εννοούσα "κυριολεκτικά" αυτό που έγραψα!! Απλά εκφράστηκα λίγο πιο """σόκιν"""" ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsikis : 12-01-07 στις 21:46 |
|
||||
|
||||
![]()
ο τυπος μου ειπε οτι ειναι μια παρεα φοιτητων που τους αγοραζουν ολους και τουσ βαζουν μεσα σε ενα ενυδρειο και βλεπουν ποιος θα ζησει.και πονταρουν αναλογα
![]() ![]() jonny χίλια συγνώμη που ξέφυγα από το θέμα σου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgetax : 12-01-07 στις 18:26 |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΙΣΧΟΣ
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά το έχω ζήσει αυτό που περιγράφετε!!! Πρόσφατα βρέθηκα σε "φιλικό" σπίτι και είδα 10 μονομάχους μέσα σε μια λεκάνη (από αυτές που χρησιμοποιούμε για να απλώσουμε τα ρούχα). Ντρέπομαι για λογαριασμό τους όχι μόνο για την πράξη τους αλλά γιατί μετά οι μονομάχοι κατέληξαν στη λεκάνη της τουαλέτας και κάποιος τράβηξε το καζανάκι!!!! Έλεος
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Για καποιους η ζωη δε αποτελει ''δωρο'' αλλα προιον αγοραπωλησιας...Εγω ανησυχω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρωστοσ Μονομαχοσ Sos!!! | Eagle | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 02-03-07 14:04 |
SOS SOS SOS | KARYDAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-11-06 16:59 |
sos | mikele | Δίσκοι | 5 | 11-11-06 18:39 |
sos | iliasf | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-10-06 18:47 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |