|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χι,χι,χι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω αν οι απαντήσεις των παραπάνω ήταν απαράδεκτες αλλά πιστεύω πως η πρότασή σου για ακρωτηριασμό ήταν όντως απαράδεκτη.
νομίζω μως δεν μπορείς να αποδείξεις πως δεν πονάει ένας ακρωτηριασμός και επίσης νομίζω πως μπορείς να καταλάβεις γιατί ένας φιλόζωος φρικάρει και απαντάει αναλόγως μόλις ακούει κάποιον να προτείνει βασανισμό ζώων. εδώ τυγχάνει να είναι φόρουμ φιλόζωων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 10-01-07 στις 22:09 |
|
||||
|
||||
![]()
Αφήστε το βρε μην ασχολείστε, από το 2 μύνημα φάνηκε.
Τσάμπα bytes χαλάτε. |
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι ειδα στο προφιλ σου ασχολεισαι και εχεις αρκετα ενυδρεια.το δικο μου το φτωχο μυαλο λεει οτι επρεπε να ξερεις και να καταλαβαινεις την συμπεριφορα των παιδιων οταν ακουσαν για ακρωτηριασμο.και ειδικα οταν συμβουλευεις να το κανουν η οτι ο σκοπος της επισκεψης σου εδω δεν ειναι καλοπροαιρετος.ειναι η γνωμη μου
|
||||
|
||||
![]()
εγω μολις παρατηρησα οτι απαντησες πολυ πιο ειρωνικα...
δεν σε κανει καλυτερο αυτο. αντι να απαντας με αυτο τον τροπο θα μπορουσες να αναρωτηθεις γιατι στο λενε τα παιδια αυτο,τονιζοντας το ετσι!!δεν νομιζω οτι καποιος εδω μεσα εχει προσωπικα μαζι σου για να σου μιλαει ετσι,απλα απο μονη της η πραξη που ανεφερες,εδω ειναι κατακριτεα.
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rita : 10-01-07 στις 22:33 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|