|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε κιλα περιπου ποσος ειναι ο βραχος?Τα 7 κομματια μπορει να ειναι απο 2 κιλα μεχρι ....Παντως φιλε μου αν θα φτιαξεις ενα σωστο ενυδρειο μονο κερδισμενος θα βγεις απο εκει και περα ειναι δικη σου επιλογη.
|
||||
|
||||
![]()
μικρά όσο φαίνονται και εδώ http://anasios.alx.googlepages.com/140_40011.JPG
(αν φαίνονται...) |
|
||||
|
||||
![]()
Tελικά πόσο χρειάζομαι από το καθένα;;!!!
"Ο Καιρός γαρ εγγύς" για το καινούργιο ενυδρείο μου!!( ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμμο 3 σακια των 9 κιλων ... ζωντανη θα παρεις ή ψοφια ?
Βραχο καμμια 10-15 κιλα θα εβαζα και βλεπουμε . Τι σκοπους εχεις για το νεο ενυδρειο ? μονο ιπποκαμπους ή και ψαρια ? Για να κανεις την αλλαγη απο το μικρο στο μεγαλο θελει λιγο προσοχη ... |
|
||||
|
||||
![]()
Αμμο δεν θα βάλλω ζωντανή
Το ενυδρείο θα κατοικείται από ιππόκαμπους ,λίγα μικρά ψαράκια(2-το πολύ 3) θα βάλω μανηταρακια ίσως και άλλους πολύποδες και στο μέλλον πιθανώς κανένα εύκολο κοραλλάκι και βέβαια θα έχει και διάφορες άλγες |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα για τον λοιπό εξοπλισμό(επιπρόσθετοι κυκλοφορητές κ.α.),πειράζει αν μπει μερικές μέρες μετά ;;
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μηπως ρωτησες τι περιλαμβανει το ενυδρειο που σκεφτεσαι να αγορασεις ? φιλτρα κλπ ? Το μικρο φιλτρακι που τωρα εχεις μεσα στο 60 λιτρο δεν θα κανει δουλεια στο μεγαλο ...τα βιολογικα σου υλικα φυσικα θα τα μεταφερεις οπως ειναι. Εγω θα ελεγα να κανεις υπομονη , να παρεις οτιδηποτε χρειαζεσαι και μετα να το ξεκινησεις ...δυο μερες πανω , δυο κατω δεν χαλασε και ο κοσμος ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο ενυδρειο | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-06 17:55 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! | BLUE BIMPWE | Malawi | 20 | 22-04-05 15:17 |
βοηθεια για καινουργιο ενυδρειο! | nhreas | Δίσκοι | 11 | 05-02-04 20:53 |