|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω δυο ενδρεια του Carrefure.
Αν τα ξαναεστηνα σημερα, δεν θα τα εβαζα. Τα ποδαρακια σε συναρτηση με το μικρό βάθος του επίπλου, το υψηλο κεντρο βαρους και το μεγαλο βάρος, το κάνουν πολυ ασταθες. Αν δεν το ειχα βιδωσει στον τοιχο με δυο γωνιες, ειναι δεδομενο οτι θα ειχε ερθει τουμπα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
πιστεύω πως αυτό ήταν και το λάθος γι'αυτό είχες προβλήματα |
|
|||
|
|||
![]()
Και στις ακρες που τα εβαλα μετα, ναι μεν ηταν φανερα καλυτερα αλλα και παλι δεν σου εμπνεει εμπιστοσυνη.
Καλύτερα χωρίς καθόλου ποδαράκια. Αν βάλεις και 2 γωνιές στον τοίχο, όπως έχω κάνει, τότε δεν εχει ανάγκη ούτε με σεισμό! |
|
||||
|
||||
![]()
ε τότε είναι προτιμότερη η 2η λύση που εφάρμοσες με τα λαστιχένια ποδαράκια, είναι κρίμα να σαπίσει το ξύλο κάποια στιγμή και να ψάχνεται αυτός που το έχει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok. Ετσι πάω πάσο. Καλύτερα με τα λαστιχενια ποδαρακια.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το διπλο ταφ φτιαγμενο απο ξυλινα δοκαρακια 3*3cm παχος και πλατος απο κατω απ τη βαση περασμενο με αδιαβροχο βερνικι και μαυρη μπογια,ατλακολ να κολησει στη βαση η βιδες και θα ναι μια χαρα απλα πρεπει να γινει μια βολτα στο ξυλουργειο!νομιζω ειναι τελειως σιγουρο και σχετικα απλο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση | GP250381 | Αναγνωρίσεις φυτών | 19 | 24-11-06 19:50 |
Ερωτηση | panos73 | Malawi | 18 | 27-06-06 23:07 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΑΣΗΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | sot-zoe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 18-06-06 19:37 |
Σπασιμο βασης ενυδρειου-Επειγον | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-07-03 21:36 |