|
|
||||
|
||||
![]()
Η συσκευή ΑΟ σου δίνει νερό με μηδενική σκληρότητα ?
Δηλαδή με Gh =0 ? Αν είναι έτσι σκέφτομαι το εξής: Έστω για μια αλλαγή νερού της τάξης των 150lt. Μπορώ να αναμίξω 80lt από ΑΟ με 70lt νερό βρύσης για να πάρω νερό με μια μέση σκληρότητα περίπου 5? Ωστε τελικά το νερό που πετιέται να είναι πολύ λιγότερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Κάπως έτσι~ η σκληρότητα και γενικότερα οι τιμές του νερού που βγαίνει από Α.Ο. μετριούνται μόνο με TDS meter. Σχεδόν ποτέ όμως δεν βάζουμε σκέτο νερό από Α.Ο.
|
|||
|
|||
![]()
Μια καλά λειτουργούσα ΑΟ δίνει αγωγιμότητα μέχρι 15μS. Μετά τα 20μS θέλουν συντήρηση τα φίλτρα της.
|
||||
|
||||
![]()
ολοι μας χρησιμοποιουν νερο α.ο. σε συνδιασμο νερο δικτυου και πετυχενουμε ενδιαμεσες τιμες.......εγω την συσκευη α.ο. την τσεκαρω αν θελει φιλτρα καινουργια με τεστ ph gh kh ....σωστο ειναι ...??
|
||||
|
||||
![]()
Επόμενη ερώτηση : Σ'ενα ενυδρείο αυτών των διαστάσεων (135Χ55Χ55) ποιός είναι ο μικρότερος ,ποιός ο μεγαλύτερος και ποιος κατά τη γνώμη σας ο ιδανικός αριθμός δίσκων που μπορούν να φιλοξενηθουν? Να πω επίσης ότι θα ήθελα μαζί με τους δίσκους να φιλοξενήσω και μερικά άλλα συμβατά είδη : ένα γκρουπάκι Cardinal tetras,5-6 corydoras, Microgeophagus ramirezi (1+1), 1-2 ancistrus και ίσως γαριδες,σαλιγκαρια. Τι λέτε ?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω απολυτως..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γενικές Απορίες! | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 25-09-06 13:49 |
Mαυρα στιγματα σε δισκο | kosa11 | Δίσκοι | 31 | 15-12-05 19:12 |
βοηθεια χανω το δισκο μου...... | klaz | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 29 | 19-11-05 18:54 |
απορίες ρουτίνας | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-01-03 22:11 |