|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εκανε λεει?
Μηπως η φυαλη ειναι ακομα ζεστή από το γεμισμα? Οι φυαλες εχουν πιεση εργασιας μεχρι 250 ατμοσφαιρες και οριο ασφαλειας καπου στις 300. Δεν θα σκασει, ουτε θα παθουν τα μανομετρα κατι. Ομως Co2 στους 20-25 βαθμους δεν μπορει να σηκωσει πανω απο 50-60 atm. Σε αυτή την πιεση υγροποιειται. Δεν πιστευω να στη γεμισε με οξυγονο αντι για διοξειδιο!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oxi με διοξειδιο τη γεμισε . Μου φαινεται απλα την εχει παραγεμισει . Να την
ανοιξω λιγο χωρις τα μανομετρα να μειωθει η πιεση περιπου στα 50-60 bar? Στο μπαλκονι την εχω στη σκια προς το παρον. 8 βαθμοι κελσιου. Παγωμενη ειναι η μπουκαλα οταν γεμιζεται (αποτην συμπιεση)
Bill the Mastoras ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilakis : 08-01-07 στις 14:58 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αντιθετα , ειναι καυτή. Η συμπιεση προκαλει θερμανση. Η εκτονωση προκαλει ψυξη. Συνεχιζει να ειναι περιεργο. Οσο υπαρχει co2 σε υγρη μορφή, η πιεση λογικα θα ειναι γυρω στις 60.. Εκτος αν ειναι γεματη ΟΛΗ με διοξειδιο, χωρις καθολου co2 σε αερια μορφή. Ανοιξε την για 1 λεπτο στο μπαλκονι. Αν ειναι ετσι η πιεση θα πεσει αποτομα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχε πιασει παγο απ΄εξω ολη η μπουκαλα οταν μου την εδωσε ... δικο μου λαθος για τη ψυξη κατα την αποσυμπιεση
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια το ανοιγω να ¨ξαλαφρωσει¨ αλλα πεταει υγρο CO2. τι γινεται?
|
||||
|
||||
![]()
Η φυαλη ειναι καινουργια?
Την ανοιξε και αφαιρεσε το σωληνακι που ρουφαει απο τον πατο? Η ειναι απλα ενας πυροσβεστηρας co2? Παντως αν ειναι γεματη μεχρι επανω, λογικο ειναι να πεταξει λιγο ξηρο παγο... (και δικαιολογει και την υψηλη πιεση..) |
|
||||
|
||||
![]()
ναι καινουρια ειναι. του διευκρινησα οτι ειναι για ενυδρειο. δεν ξερω αν υπαρχει σωληνακι και αν το βγαλε, απλος πυροσβεστηρας μου φαινεται εμενα. λογικα ειναι ολα σωστα γιατι και ο κλαζ μου ειπε οτι εχουμε ιδια φυαλη. την εχω αφησει μεσα στο δωματιο να παρει λιγο θερμικρασια. εσεις οταν τις γεμιζετε τις δικες σας στα ποσα μπαρ τις γεμιζετε. ποσα μπαρ πρεπει να λεει το πρωτο μανομετρο για να δουλεψει σωστα;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΤ ΕΠΕΙΓΟΝ SOS | msigouros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-12-06 23:53 |
Sos Diy Co2 | epistimon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 23-12-05 10:30 |
sos co2!! | nhreas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 14-01-04 01:39 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |
ΕΠΕΙΓΟΝ !!! GOLDEN SEVERUM | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 23-12-02 16:31 |