|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα γεμιζα το 2ο και 3ο θαλαμο βιλογικο υλικο και θα αφηνα τον
κυκλοφορητη να ακουμπησει πανω στο βιολογικο υλικο του 3ου θαλαμου χωρις κολλημα για να αφαιρειται ευκολα. εννοειται και σφουγγαρακι μπλε πριν απο τα βιολογικα υλικα.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ακριβως εχω κανει και εγω με τη διαφορα οτι εχω γεμισει και το πρωτο διαμερισμα με σφουγγαρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστο σε βρισκω
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντα να έχουμε στο μυαλό μας το εξής … να για δουλέψει ο κυκλοφορητής πρέπει να βρίσκει νερό .. άμα τα υλικά έχουν στουμπώσει από το πρώτο κιόλας επίπεδο είναι πολύ δύσκολο να περάσει όσο νερό μπορεί να σπρώξει ο κυκλοφορητής … Στο πρώτο επίπεδο συνήθως βάζουμε κάποιο υλικό το οποίο να κρατάει τα χοντράδια ( κακάκια κτλ ) και αφήνει σχετικά εύκολα το νερό να περνάει από μέσα του … Έτσι τα χοντράδια που είναι πολύ εύκολο να στουμπώσουν το βιολογικό μας υλικό μένουν στο πρώτο στάδιο και παρατείνουμε σημαντικά την χρονική διάρκεια που το φίλτρο μας θα δουλεύει σωστά, άρα και την περίοδο καθαρισμού του. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις χαμηλά λίγο πράσινο χόρτο από αυτά που πουλάνε στα pet shops και από πάνω λίγο μακαρόνι … ( μηχανικό ) Βεβαιώσου ότι το χόρτο θα είναι αρκετό ώστε να περνάει πάνω από το επίπεδο των εισαγωγών του νερού . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 08-01-07 στις 12:09 |
|
||||
|
||||
![]()
ακουστε που κατεληξα το πρωτο μισο διαμερισμα θα εχει μπλε σφουγκαρι προς τα κατω θα χει βαμβακι μετα eheimsubstrat pro και στο μισο διαμερισμα του κυκλοφορητη μακαρονι!κυκλοφορητη θα παρω καινουργιο ετσι και αλλιως απ το aquaristik οποτε αφου ειναι 5€ η διαφορα λεω να παρω 600λ.α.ω το πολυ πολυ τον χαμηλωνω!τι λετε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Βαμβακι 'η υαλοβαμβακα να βαλεις επανω,ποιο κατω το μπλε σφουγγαρι και
στο τελος το μακαρονι.Τον υαλοβαμβακα θα τον ξεπλενεις με νερο του ενυδρειου και οταν δεν επιδεχεται αλλο καθαρισμο θα τον αλλαζεις. |
|
||||
|
||||
![]()
σωστος!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() όχι έχς το σωστό στο μιαλό μου ... περίμενε μήπος βρω τίποτα να σου δείξω φωτό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CO2 σε εσωτερικο φίλτρο | petran | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-06-06 10:14 |
εσωτερικο παρασιτο? | panos84 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 24-07-05 21:38 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 13-02-05 01:08 |
εσωτερικο φιλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-11-04 23:38 |
Εσωτερικο φιλτρο | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-05-04 01:05 |