|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλήθεια ένα τετοιο ενυδρειο τι επιπλεον φιλτρα θελει και υπάρχει καμια καλή προταση για κυκλοφορητη(δεν θα ήθελα μεγάλη κυκλοφορία,λόγω ιπποκάμπου);; Τωρα μιας και αυτό θα έχει κυριως άλγες αλλα και ζωντανό βράχο ξεχωριστό σαμπ δεν θέλει ,έτσι δεν ειναι;;(δεν χωράει άλλοστε....).Μηπως ένα "μεγάλο" αυτοσχεδιο φίλτρο ή κάτι παρόμιο; ![]() Επισης, τι άλλο χραζεται ;;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 07-01-07 στις 01:20 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα δες τι περιλαμβανει το ενυδρειο οπως πωλειται και το συζηταμε ...
Θα χρειαστεις ενα φιλτρο χημικομηχανικο , λιγο παραπανω βραχο και κανα δυο κυκλοφορητες...το καλο ειναι οτι ειναι μικρο σε μηκος και πλατος οποτε δεν θα χρειαστεις πολυ κυκλοφορια ...ευκολα πραγματα .Αυτο που εχεις τωρα τι θα το κανεις ? γιατι και απο εκει μπορεις να βγαλεις εξοπλισμο ... Ποτε σκεφτεσαι να αγορασεις / αναβαθμιστεις ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη αλλαζω καποια κομματια εξοπλισμου στο F.O , θα διωξω καποια μηχανηματα σε συμβολικες τιμες... ισως σε βολεψω πολυ οικονομικα στο κομματι φιλτρανση/θερμανση/κυκλοφορια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() Αλλα θα ήθελα να ξέρω πρωτα και εγώ πόσο επιλπεον βράχο* χριάζομαι και πόση άμμο(νεκρή) και γενικά ότι άλλο. Επίσεις τι πρέπει να έχω κάνει πριν την αλλάγη (μην ξεχάσω και τπτ απο τον ενθουσιασμό μου ![]() *τωρα για βράχο τι θα συνστουσατε(απο Αθήνα);; (τπτ οικονωμικό και καλό;;,έχεται τπτ υπόψην; ![]() Ευχαριστώ πολύ!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κανεις μια μικρη σουμα τι ακριβως εχει μεσα το μικρο ενυδρειο απο εξοπλισμο/αμμο/βραχο ? Για να δουμε ποσα ακομα θα χρειαστεις ...
Ζωντανο βραχο να υπολογισεις γυρω στα 13 ευρω το κιλο ...μην δωσεις παραπανω. |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπών για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι ακριβώς ποσό βράχο και άμμο έχω.
Η άμμος που έχω είναι ζωντανή , ένα σακί ,και από βράχο έχω 7 κομμάτια ,οχι πολύ....είναι αρκετά φτωχό..... Φίλτρο έχει το δικό του και εγώ πρόσθεσα ένα φίλτρο Εheim aquaball 2208 που λειτουργεί ως κυκλοφορητής αυτά..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο ενυδρειο | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-06 17:55 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! | BLUE BIMPWE | Malawi | 20 | 22-04-05 15:17 |
βοηθεια για καινουργιο ενυδρειο! | nhreas | Δίσκοι | 11 | 05-02-04 20:53 |