|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως να αλλαξουμε και στο αρθρο το συγκεκριμένο σημειο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη δεν μιλήσαμε μαζί καθόλου ρε...
Απλώς συστηθήκαμε ![]() ![]() Νταξ απλώς ήθελα να ξέρω ποιο συγκεκριμένα πράγματα για την συγκεκριμένη πατέντα , γιαυτό και άνοιξα θέμα ![]() Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις επισκευάσω την φωτογραφική
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια μηπως μπορει να μας το εξηγησει καποιος πως το κατασκευαζουμε και τι υλικα χρησιμοποιουμε?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ το έφτιαξα στα 2 ενυδρεία μου και έχω και ένα καβάτζα για το 3ο... το συστηματάκι αυτό απλώς είναι όλα τα λεφτά.... (και χωρίς να δώσεις λεφτά :Ρ)
|
|
||||
|
||||
![]()
Η καινούργια version εχει μια μικρή λεπτομέρεια που το κάνει ακόμη ποιο αποδοτικό.
Οχι τεράστιες διαφορές, απλα....... υπαρκτές. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ok δεκτα ολα αυτα,αλλα δεν μας δωσατε να καταλαβουμε.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη Γιαννη?τι διαφορες?
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να ειναι παλιο το ποστ αλλα θα λελα να μαθω αυτο το φιλτρο για ρολοι νερου απο που το αγοραζουμε?Περισσοτερες λεπτομερειες για την κατασξευη του συστηματος θα μου ηταν πολυ χρησιμες!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές νερού με φίλτρο... | passenger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-09-06 10:04 |
Co2 και Διάχυση | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-05-06 16:48 |
Διάχυση CO2 | nigeron | Δίσκοι | 10 | 05-11-05 21:17 |
DIY CO2, Διάχυση | ThDam | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 14-10-05 21:43 |
Για lasal (αλλαγή νερού στη Θεσ/νίκη) | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-11-04 03:21 |