|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε και καμιά φωτο να δουμε τι έκανες....
|
||||
|
||||
![]()
Μολις τελειωσει θα το βγαλω προσ το παρον ειναι με τισ ταινιες αυριο θα κλεισω με το μιγμα με plexi και χλωροφορμιο για να κλεισουν αν υπαρχουν καποια κενα και πιστευω να γινει δουλεια ..
|
|
|||
|
|||
![]()
Κόντρες θα βάλεις?
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, πιστευω οτι ειναι μικρο για να βαλω κοντρες (40x30x25)το θελω απλα για καραντινα .
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις κάποια κομμάτια πλεξι γκλας για κόντρες τουλάχιστον στις γωνίες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο γιατί άμα το γεμίσεις νερό μετά είναι λίγο αγγαρεία άδειαζε στέγνωνε κτλ κτλ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως βαλω γιατι πραγματικα ειναι μπελας να τα κανεισ ολα αυτα αν υπαρχει καποιο προβλημα
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις πες μου απο που πήρες το πλέξι και πόσο...
Έστω και σε πμ... Απότι βλέπω είσαι Περιστέρι άρα κοντά μου ![]() Ευχαριστώ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο από τζάμι 4 mm | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 11-09-06 10:48 |
plexi glue | shadow | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 08-03-06 23:07 |
Plexi Cube | shadow | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 16-12-05 19:37 |
βοηθεια ενυδρείο clownfish | dragon | Reefsafe | 36 | 17-06-04 01:38 |
ΘΕΛΩ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! (νέο ενυδρείο με χρυσόψαρα) | maria_nik | Χρυσόψαρα | 16 | 07-06-04 15:11 |