|
|||
|
|||
τη να παρω απο τεστ γιατι ειχα δανηστι απο ενα φιλο χαρτακια ομως
για το στρωσιμο.... να παρο το Ph control της seachem πειτε μου γιατι δε ξερω τι μαρκα αν εινα θα παω το μεσημερι να τα παρω και να κανω εντατικα τεστ |
|
||||
|
||||
να φτιαξεις το νερο σου,μια λυση ειναι η τυρφη κ μια αλλη η αο!!
μην μπλεξεις με χημικα.
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
|||
|
|||
ph8 ενυδρειου
ph7.5 βρυσης πηρα μονο ph την επομενη φορα θα παρω και σκληροτητα τεστ για νιτρικα δε παιρνω τωρα κοντα γιατι δε μου χρηαζεται αλλα θα τα παρω και αφτα ο καταστηματαρχης που τον εκτιμο ιδιαιτερα μου ειπε οτι θελουν χρονο και το κτλ οποτε παιδια περημενω πρωτα να φτιαξω τις ιδανικες συνθηκες μετα αν δεν εχω θυληκες να αλλαξω κανενα αρσεννικο με καμια θυληκια μου το πε κιολας κανενα προβλημα αν ειναι ολα αρσενικα φερε μου οσα θες να σου δοσω θυληκεσ γιουπιιι |
|
|||
|
|||
αυτο σημενει ότι έχεις κάτι στο ενδυρειο σου που ψηλωνει το ph (ασβεστολιθηκη πετρα πχ) ψάξε βρές το και βγάλτο.
|
|
|||
|
|||
οχι τυποτα μονο ενα ξυλο που ξερω οτι το ρηχνει
και πραγματικα τυποτα αλλο εκτος αν το χαλικι ειναι ασβεστολυθικο αλλα δεν ειναι οποτε...... εκανα αλλαγη νερου χτες να βαλω τυρφη σε ενα σακουλακι στο φιλτρο????? και κανω μετρησεις σε 2-3 μερες????? |
|
||||
|
||||
Ναι
|
||||
|
||||
στις αλλαγες νερου που θα κανεις,φροντισε να εχεις προετοιμασει το νερο με τυρφη,για να αποφυγεις σκαμπανεβασματα σε πεχα κ σκληροτητες.
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
Υπολόγισε ότι όταν βραχεί η τύρφη 'φουσκώνει'.
Βάλε πιο λίγο (τύρφη) από τον χώρο που θα διαθέσεις στο φίλτρο. Αυτό, που λέει η Ρίτα είναι ακόμα πιο σωστό αλλά ..., μπελάς.
|
|||
|
|||
πος να βαλω την τυρφη μεσα σε τουλι????
να το βαλω στο μερος του θερμοστατη???? |
|
||||
|
||||
Ζητα απο την μαμα ενα καλσον κοψε ενα κομματι, και κανε ενα πουγκακι.
Κατα προτιμηση.. με 20 ντενιε.. μια χαρα θα ειναι.. οχι πιο χοντρο.. θα κοψει το φιλτρο.
|
|||
|
|||
εγινε και αφτο
θα μπορουσα τελικα να παρω και gh αλλα ξεχασα οτι ειχα λεφτα και νομιζα οτι δεν ειχα γη που πρεπει να ειναι για να ξερω περηπου ???? σας το ειπα οτι μου ειπε οτι αν βγουν ολα αρσενικα μπορω να αλλαξω και ναρω θυληκες της τελης θα γινει |
|
||||
|
||||
τι τυφρη μη τι βαλεις στη πλευρα του θερμοστατη αλλα στο τελος οπου το νερο βγαινει (συνηθως πανω απο το κυκλοφορητη).....και να ξερεις οτι εχει διαρκεια ζωης περιπου 20 με 30 μερες και πολυ ειπα......αντε ποπο να γινεις και πατερας ......
|
|||
|
|||
μα αν τη βαλω στο τριτο διαμερισμα πος δε κτλ
μηπως εννοει να το βαλω μπροστα απο την εξοδο του νερου??? |
|
||||
|
||||
αυτο εννοω να τη βαλεις στο διαμερισμα οπου ειναι η εξοδος του νερου.....
|
|||
|
|||
να βαλω το σακουλακι μπροστα απο εκει που πεταγεται το νερο
.................................................. .................................... |
|
||||
|
||||
οχι να το βαλεις πισω απο και που πεταγεται το νερο ...δηλαδη μεσα στο κουτι που ειναι φιλτρα και θερμοστατη..
|
|||
|
|||
πεδευτηκαμε
αλλλα ενταξει στο τελος καταλαβαμε και οι δυο το ιδιο |
|
|||
|
|||
Αν και έχει γίνει μπάχαλο το θέμα.....
Παράθεση:
Να είσαι πιο προετοιμασμένος την επόμενη φορά που θα διαλέξεις ψάρια. Το χρώμα και το μέγεθος δεν είναι τα μοναδικά κριτίρια (ούτε και τα πιο σίγουρα) στον σεξουαλικό διαχωρισμό των M. ramirezi. Ο καλύτερος τρόπος να τα ξεχωρίσεις είναι κοιτώντας και συγκρίνοντας τα πτερύγιά τους. Διάβασε και το τρίτο τεύχος του περιοδικού ΕΝΥΔΡΕΙΟ όπου έχει αναλυτικό άρθρο για τα ramirezi. |
|
|||
|
|||
τριτο τευχος που να το βρω παντος σημερα πηρα το τελεταιο περιοδικο και οταν παο για υπνο θα ειναι ενα καλο περιοδικο για να με παρει ο υπνος
την επομενη φορα το κοβω θα ειμαι 2 ορες στο μαγαζι και θα ψαχνω |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Χα,χα,χα,χαχαχαχαα.....
|
|
|||
|
|||
χαχαχαχαχα....
οχι αντιθετα ποτε λετε να κανω μετρησεις για το Ph αυριο ?????? θαυματουργη η τυρφη εκανα μετρηση και ειναι μεταξυ 7 κ' 6,5 ( δε μπορω να ξεχορησω το χρωμα ) την τυρφη να την α φησω και αλλο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 06-01-07 στις 16:29 |
|
||||
|
||||
εμένα γιατί αυτό μου φαίνεται θηλυκό?
|
|
|||
|
|||
παντος αυτο και ενα αλλο με εντονα χρωματα χτες ολο μαζι ηταν και στρηφο γυριζανε μαζι το θεμα ειναι οτι και παλι πρεπει να βγαλω τους 3 αρσενικους με τα θομπα χρωματα γιατι εχουν φαγωμενες ουρες μαλλον στο ενυδρειο που ηταν επεφτε αρκετο ξυλο
|
|
||||
|
||||
To λες λογο εδρικου πτερυγιου μαλλον, ε? Την εχω πατησει και αρκετες φορες ετσι. Μπορει να διαφερει λιγο αλλα απο οτι εχω καταλαβει η διαφορα στο συγκεκριμενο πτερυγιο ειναι εμφανως μεγαλυτερη στα θηλυκα.
|
|
|||
|
|||
τωρα που κατεβηκε το ph να τη κρατησω την τυρφη ????
|
|
||||
|
||||
Να προσέχεις με την τύρφη συνεχίζει να χαμηλώνει το ph χωρίς κάτω όριο. Κάποια στιγμή χάνει τις ιδιότητές της.
|
||||
|
||||
να την αλλαζεις καθε μηνα για να εχεις σταθερες συνθηκες στο νερο των ram........
Παράθεση: θα ειναι ενα καλο περιοδικο για να με παρει ο υπνος Αυτο τωρα να το εκλαβουμε ως καλο η κακο? χααχχααχαχαχαχαχαχαχχααχχαα
|
|||
|
|||
ναι μου το ξαναειπατε τωρα αυτα που εχω να κανω ειναι να παρω θυληκες
και να παρω τεστ gh μπορω να βαλω 3αρσενικα και 5θυληκα η δε με παιρνει |
|
||||
|
||||
εγω πιστευω οτι εχεις πολλα ψαρακια στο ενυδρειο σου ....θα σου ελεγα οταν βρεις θηλυκα να βαλεις3 και ενα αρσενικο ....και τα υπολοιπα που εχεις....ποσα ειναι ολα συνολικα....??
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα ραμιρεζι | rita | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 34 | 30-05-07 19:04 |
γρηγορη αναπνοη σε ραμιρεζι | notos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 15-10-06 17:30 |
Θηλυκο ραμιρεζι... | notos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 15-09-06 10:05 |
Νεκρο ραμιρεζι | mikenuke | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 26-12-04 21:37 |
Κιτρινοχρυσο ραμιρεζι. | mikenuke | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 19-12-04 15:11 |