|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε να ταίζεις λιγότερο.
δεν υπάρχει λόγος να απαλαγείς ... παν μέτρον άριστον όμος ... ps. τι άλλα έχεις στο ενυδρείο ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου μιλαμε για ενυδρειο/ μαιευτηριο που ειναι το προβλημα?
Βαλτο κατω απο τη βρυση και με αρκετο ξεπλυμα θα φυγουν ολα.... Μετα το ξαναμπολιαζεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
πανω κατω εχω και εγω το ιδιο προβλημα αλλα το δικο μου εχει και αρκετο χαλικι και δεν θα ειναι και ευκολο να το αδιαζω συνεχεια. μαλλον θα δικιμασω αυτο με το μαρουλι και βλεπουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον.. ακου την συνταγη
Κανεις εναν ελληνικο καφε. Τον βαζεις στο φλιτζανακι Περνεις το πιατελακι απο το φλιτζανακι και το βαζεις μεσα στο ενυδρειο Συγχρονως πινεις και το καφεδακι σου. Βαζεις μια ταμπλετα σπιρουλινας πανω στο πιατελακι Οι σαλιγγαροι θα μαζευτουν εκει.. οποτε.. ειναι ευκολο να τα μαζεψεις απο εκει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειδικά το μέρος που πίνω τον καφέ!... Μάλλον θα το δοκιμάσω 2-3 φορές μέχρι να μαζέψω τους περισσότερους, ή να μην μπορώ να κοιμηθώ από την καφεΐνη ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eχε πιστη φιλε συνφορουμιστα και συνχομπιστα..
Η συνταγη ειναι δοκιμασμενη και λειτουργει αψογα..
|
|||
|
|||
![]()
Αν υπαρχουν ψαρια μεσα τα σαλιγκαρια δε θα προλαβουν.Σκεπασε με δευτερο πιατακι ωστε να μεινει στενο ανοιγμα.Υπαρχει και ετοιμη παγιδα της GBL.Δοκιμασε αν εχεις botia η μια γερη δοση αλατι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Το ενυδρείο είναι περίπου 140 λίτρα, έχει σπάσει στο παρελθόν και έχει κολλημένα μπαλώματα πάνω στο σπάσιμο, και τέλος, δεν είναι δα και τόσο μικρό να το βάλω στο μπάνιο για ξέπλυμα... Να ρωτήσω κάτι άλλο: Αν μείνουν εκτός νερού κανα μήνα, επιβιώνουν τα σαλιγκάρια αυτά? ..αν και νομίζω ξέρω την απάντηση ![]() . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρια κάνουν βόλτες!! | jstiva | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-12-06 11:13 |
Σαλιγκάρια από τα φυτά | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 18-02-06 15:47 |
Σαλιγκάρια | Celda | Σαλιγκάρια | 58 | 17-11-05 15:29 |
σαλιγκάρια: ωφέλιμα ή όχι? | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 07-02-05 21:06 |
Σαλιγκάρια. | Νίκος | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 09-08-04 03:37 |