|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα λινκς! Μπήκαν ήδη στα favorites
![]() Η Aulonacara δόθηκε σε φίλο τελικά και για πέτρες θα πάω το Σαβατοκύριακο ![]() Για το χρώμα τους τώρα... η αλήθεια είναι ότι ξέχασα να διευκρινίσω ότι σκοπός μου δεν είναι να κάνω ένα ενυδρείο βιότοπο Malawi, απλά θέλω ένα ενυδρείο με mbuna όπου θα περνάνε καλά τα ψαράκια μου και επιπλέον θα μου αρέσει και εμένα. Όπου αυτά τα 2 δεν είναι συμβατά, σίγουρα προτεραιότητα έχει η καλοπέραση των ψαριών ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη frits : 03-01-07 στις 21:38 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
15 μέρες μετά τον γάμο?? ήρθαν και τα πρώτα αυγά (Σκαλαρια) | KOKORAS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 39 | 22-12-07 02:30 |
προετοιμασια και συνθηκες πριν το ζευγαρωμα | sakis! | Bettas | 80 | 05-05-06 18:42 |
Διαβάστε πριν ξεκινήσετε καινούριο θέμα (νέοι και παλιοί). | Giorgos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 01-06-04 22:07 |
ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ | notios_n | Malawi | 3 | 13-05-04 17:46 |