|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν εχω Α.Ο. εννοείτε, και΄σωστά το είπες είμαι πολύ τυχερός σ αυτό το θέμα. Τώρα αφού έριξα το algumin πόσο καιρό πρέπει να το αφήσω μέσα χωρίς να κάνω αλλαγή νερού? Και όταν κάνω, πρέπει να βάλω και άνθρακα στο φίλτρο για την πλήρη απορρόφισή του?
|
|
||||
|
||||
![]()
algumin ??? τι ειναι αυτο μου διαφευγει αυτη τη στιγμη...???
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι για την καταπολεμηση της αλγης!
Η δικια μου γνωμη ειναι να μην το χρησιμοποιησεις. Για την καταπολεμηση της αλγης υπαρχουν αλλοι τροποι πιο ασφαλεις θα ελεγα. Ανεφερες οτι εχεις τριχοειδης αλγη,CO2 εχεις στο ενυδρειο σου? Μπορεις επισης να βαλεις ψαρια που τρωνε την αλγη! Υ.Γ Ανεβασε πανω απο 3 το ΚΗ γιατι θα εχεις σκαμπανεβασματα στο PH. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι της tetra.
CO2 έχω στο ενυδρείο, καθώς και 3 πλακόστομους για να τρών την άλγη. Το ΚΗ είναι μόνιμα στο 2 ή 3 εδώ και χρόνια... Εχθές έκανα και αλλαγή το 30% οπότε άρχισα να αφαιρώ σιγά-σιγά το algoumin που είχα βάλει. Χρειάζεται και άνθρακα τώρα? |
|
||||
|
||||
![]()
βασιλη δεν νομιζω να χρειαζεσαι αναγκαια ανθρακα για να απομακρυνεις αλγοκτονα προιοντα ....απο οσα μου εχει πει μια φιλη με pet shop ....με της αλλαγες νερου θα εισαι ενταξει ...και λεω να μη τα ξαναχρησιμοποιησεις....ειδες αποτελεσμα....??
|
||||
|
||||
![]()
Όχι κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Δεν ξερώ τι θα συμβεί αργότερα, μήπως έίναι νωρίς? Δεν ξέρω... πάντως σωστά το είπες δεν ξαναβάζω τέτοια ζουμιά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξαναμέτρα όποτε μπορεσεις και με διαφορετικά τεστακια την γενικη σκληρότητα και την ανθρακική σκληρότητα. Παρότι οι τιμές σου δεν ειναι παράλογες και μπορεί να ισχύουν στην πράξη, ξαναμετρα τις διότι οι τιμές του νερου σου ειναι οριακά σταθερές και εισαι υποψήφιος για PH crash.
|
||||
|
||||
![]()
οπως ειπανε και οι προλαλησαντες..μακρια και αγαπημενοι απο τετοια ζουμια για αλγες,οπως και τα ζουμια που ανεβοκατεβαζουν το πεχα....stay out..!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με της φωτο ( πάλι ) | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 3 | 18-07-06 21:01 |
Τι έγινε πάλι ??? | crazyio | Bettas | 158 | 29-05-06 01:00 |
Πάλι πρόβλημα με γκαπίνα (φωτός) | Dina | Ζωοτόκα | 8 | 13-02-06 20:29 |
Και πάλι αναγνώριση φυτού | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 06-06-05 22:23 |