|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστηχως δεν παει αλλο κατω.
Ανεβαζουν την θερμοκρασια οι 3 λάμπες, και η θερμοκρασια του χώρου. Ο Θερμαντήρας ουσιαστικά δεν λειτουργεί. |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε τοτε εναν κοντρολλερ θερμοκρασιας με 2 ανεμιστηρακια και δουλευε το χειμωνα-καλοκαιρι......
θα ησυχασεις μια για παντα..... |
|
|||
|
|||
![]()
Κανουν φασαρία. Προκαλούν εξάτμιση.
Οπότε άσε τα 27.5 ! ![]() Δεν ειναι και τοσο υπερβολικο βρε συ! Βασικά πρέπει να ειναι βλαμμένος και ο θερμαντήρας. Ειναι ενας Hydor Που ειναι αλλου για αλλου! |
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλτον απο την πριζα τοτε.. Να δεις αν θα μειωθει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το εχω κάνει, αλλα δεν ειναι να εχεις εμπιστοσυνη.
Ειχα φυγει 4ημερο, δεν αναψε καθολου καλοριφερ στο σπιτι φυσικα, περασε και η μανα μου και αφησε λιγο ανοιχτο ενα παραθυρο στο σαλονι που ειναι το ενυδρειο, και οταν γυρισα βρηκα 21 βαθμους κελσιου. Οποτε καλυτερα αστον στο stand by και να εχει 27.5 βαθμους, παρα να παιρνω τετοια ρισκα. Εξαλλου, νομίζω οτι ειναι σημαντικότερο οι σταθερες συνθηκες, παρά η χαμηλότερη θερμοκρασία. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Να και το δικό μου... | george140 | Δίσκοι | 4 | 26-06-06 13:22 |
Να παρουσιάσω το καινούριο κοσκινάκι μου??? | CASPER | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 51 | 13-06-06 08:58 |
Το δικό μου mini! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 02-06-04 07:05 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |