|
|
||||
|
||||
![]()
Το χρώμα στα πιρανχα γενικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες ώστε να γίνει όπως πρέπει να είναι, εκτός αυτού είνα μόλις 8 εκατοστά , και φτάνει τα 17 εκατοστά , οπότε έχουμε ακόμη δρόμο...
![]() Τα βασικά στοιχεία για ένα καλό χρωματισμό ειναι η τροφή τους και οι συνθήκες νερού όπως και σε όλα τα ψάρια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πριν αρκετο καιρο ειχα ενα 200αρι με δυο μπακου τα οποια ειχαν μεγαλωσει υπερβολικα γρηγορα σε σημειο που δεν χωρουσαν εκει μεσα........εχω δει οσκαρ με πυραγχα μαζι σε ενυδρειο ....στεκει αυτος ο συνδιασμος???
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπα... δύσκολα ρε...
Εδώ βάζω μέσα σαλιγκάρι και το τρώνε .... Με κανένα ψάρι δεν γίνεται να συμβιώσουν ακτός από λίγες περιπτώσεις που έχουν παρατηρηθεί να μην πειράζουν κάποιους πλεκόστομους αλλά και πάλι τπτ δεν είναι στανταρ λόγω του κανιβαλισμου που διακρίνει αυτά τα ψάρια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ταιζεις κρεατακι με αιματακι.....??
|
|
||||
|
||||
![]()
ιχχχχ όχι ρε....
γαριδούλα , καλαμαράκι, ψαράκι, κατεψυγμένα και pellets |
|
||||
|
||||
![]()
και παρολο αυτο ειναι αγριο εε?? ενστικτο μαλλον.....??
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα με κυνηγούσε μέσα στο ενυδρείο επειδή το καθάριζα από τα φυτά κλπ και με έπρηξε ο βλάκας....
Θα τραβήξω βιντεάκι για τους άπιστους που βλέπουν αυτά που λέω και δεν με πιστεύουν :Ρ χεχεχεχ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |