|
|
|||
|
|||
![]()
Αν ο Apostolis ανεβει προς τα εκει μερες που ειναι να σε δωκει κερατοφυλο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ναι ναι ναι ναι
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μηπως θα ηταν καλυτερα να ριξει και λιγο χαλικακι σκουρο,γιατι οταν γεννιουνται τα μωρα καθονται κατω στην αρχη και αν ειναι γυμνος ο πατος η θηλυκια τα βλεπει πιο ευκολα
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Για σου BTG εγώ είμαι στα Τρίκαλα αν θέλεις κερατόφυλλο και γκαπακια μπορώ να σου δώσω και εγώ. Ενώ έχει κανένα μήνα τώρα που έχω χωρίσει τα αρσενικά από τα θηλυκά αυτά το χαβά τους γεννάνε και ξαναγεννάνε και μου γέμισαν το ενυδρείο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για κερατόφυλλο ενδιαφέρομαι ναι !!! Τώρα αν σου περισσεύουν και γκαπάκια ίσως πάρω μερικά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όταν θελήσεις και είσαι εύκαιρος να έρθεις Τρίκαλα πάρε τηλ. (σου έστησα pm) να κανονίσουμε αν μπορώ και εγώ να σου δώσω ότι θέλεις, κερατόφυλλο ή γκαπάκια ή και τα δυο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια και πάλι , αν θέλεις πες μου με πμ ή εδώ μια ώρα να σε πάρω ένα τηλέφωνο , μην ενοχλώ κι όλας
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο; | memy | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 29-09-06 10:00 |
Νέο Ενυδρείο | Aqua_Manos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 03-03-06 23:17 |
Νέο ενυδρείο | nickall13 | Malawi | 5 | 22-10-05 21:34 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Νέο ενυδρείο | n1sarris | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 20-01-03 14:17 |