|
|||
|
|||
![]()
Γεια και πάλι και χρόνια πολλά , συνεχίζω αυτό το thread για να μην γεμίζω τον τόπο με τις "έξυπνες" ερωτήσεις μου ...
![]() Καταρχήν το καλό είναι ότι είχαμε γεννητούρια ... το κακό είναι ότι ήμουν στη δουλειά όταν έγινε και ... δεν έμεινε κανένα ![]() το μικρούλι " και πάει λέγοντας ...πολύ στεναχώρια με τα ψαράκια ... Το θέμα τώρα είναι ότι μία γκαπίνα ακόμη είναι φουσκωμένη και πάει προς τη γέννα ... και επειδή η παραπάνω κατάσταση δεν έλεγε ( τα νεύρα μου τσατάλια ) πήγα και αγόρασα ένα μικρό 20άρι ενυδρειάκι με φίλτρο / φώς και θερμοστάτη για να τελειώνει η υπόθεση εκεί ![]() Ερωτήσεις ... 1 ) Στρώσιμο στο μικρό γίνεται να κάνω με "μπόλιασμα" απ το μεγάλο ; Να ρίξω πχ ~15 λτ από το μεγάλο + 5 βρύσης με αντιχλώριο κτλ , ίδια θερμοκρασία , ίδια ποσότητα αλατιού ( 0,1 %) και να ξεπλύνω το σφουγγάρι απ το στρωμένο φίλτρο μέσα στο μικρό ενυδρείο ; ή ακόμα καλύτερα να το ξεπλύνω κατευθείαν μέσα στο άστρωτο φίλτρο ; Θεωρείται στρωμένο έτσι ; 2) Αν η παραπάνω απάντηση είναι ναι πότε να μετακινήσω την εγκυο στο 20άρι ; Η δεν υπάρχει συνταγή ; Όταν παραφουσκώσει και τετραγωνίσει να την πάω (20λτ είναι αυτά ... δεν αντέχει μια χαρά 3-4 μέρες ![]() 3) Διάβασα ότι δεν θέλει καν χαλίκι ... κανένα πλαστικό φυτάκι να βάλω ; Ρώτησα για κερατόφυλλο που διάβασα ότι τους αρέσει αλλά δεν βρήκα ... ![]() Αυτά τα ... ολίγα ... ![]() Σόρρυ για το μεγάλο Post αλλά οι απορίες μου είναι περισσότερες και απ τα χαλίκια στο μεγάλο ενυδρείο ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο; | memy | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 29-09-06 10:00 |
Νέο Ενυδρείο | Aqua_Manos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 03-03-06 23:17 |
Νέο ενυδρείο | nickall13 | Malawi | 5 | 22-10-05 21:34 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Νέο ενυδρείο | n1sarris | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 20-01-03 14:17 |