|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω απλα θα ρωτησω ,ακριβως τι φωτισμο εχεις..??,και αν οπως ειπες εχεις αρκετα φυτα,υπαρχουν ομως και αναλογες κρυψωνες για τα ψαρακια......??
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω 1 Sylvania Grolux 25W, 1 Sylvania Standard warm white 18W και 1 Sylvania Standard Daylight, πάλι 18W. Απο κρυψώνες υπάρχει ένα ξύλο που σχηματίζει μια "σπηλιά" αλλά τα ψαράκια μαζεύονται συνήθως κάτω από 2 echinodorus "oriental".
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vasilizzz : 27-12-06 στις 17:35 Αιτία: Συμπλήρωση απάντησης |
|
||||
|
||||
![]()
μμμμ..το φανταστηκα...!!
εχεις λαθος φωτισμο(αρκετα δυνατο ,και με πολλα κελβιν),και εκπεμπεις σε λαθος φασμα.... εκτος απο την πρωτη,που ειναι οκ,θα πρεπει να μπει αλλη μια σαν την πρωτη,και αφου σου αρεσουν οι sylvania μπορεις να βαλεις σαν μοναδικη λευκη,με αποχρωση του μπλε,την sylvania aquastar... η θεση τους ειναι,οπως βλεπεις το ενυδρειο,η aquastar τερμα πισω.... ελπιζω να βοηθησα.. |
|
||||
|
||||
![]()
στα watt εισαι ψηλα.... οσο αφορα την ποιοτητα κρατα μια ασπρη και μια μωβ- μπλε για 100λιτρα ....δυο λαμπες κρατα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλα ειχε εντονο λευκο φωτισμο που τρομαζε τα ψαρια....... τιποτε αλλο..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας στέλνω και 2 φωτογραφίες του ενυδρείου, για να δείτε τον όγκο των φυτών.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις φυτα,παντως που δεν χρειαζονται και πολυ φως...*
οσο για τις λευκες λαμπες που ηδη φορας...ειναι παντελως ασχετες με ενυδρεια,οπως σου προειπα,και μου φαινεται οτι τις χρησιμοποιουν σε προθηκες και ραφια καταστηματων.....!!! *συνηθως τα περισσοτερα φυτα αργης αναπτυξης δεν χρειαζονται πολυ φως,τουναντιον...μπορει να ερθει μπουμερανγκ προβληματων στα συγκεκριμενα ο φωτισμος... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όσον αφορά τα ψάρια, μπήκαν 2 ραμιρέζι, υποψιάζομαι ωστόσο ότι είναι και τα 2 αρσενικά. Πώς τα βλέπετε εσείς; Αυτό με τα πιο έντονα χρώματα και την έντονη μαύρη γραμμή στο μάτι δείχνει πιο κυρίαρχο και συχνά διώχνει το άλλο από την περιοχή που κρύβονται. Πάντως και αυτά είναι μονίμως εξαφανισμένα... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ψηφιζω και τα δυο αρσενικα. Τα ramirezi ειναι ντροπαλα ψαρια και αργουν να κανουν την εμφανιση τους οταν πρωτοεισαγονται σ΄ενα ενυδρειο. Αν τους δωσεις τις καταλληλες συνθηκες (μαλακο και ελαφρα οξινο νερο, πολλες κρυψωνες, "καλους" συγκατοικους) δε θα χρειαστει να περιμενεις πολυ για να τα δεις...
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως υπάρχει και μια 2η γνώμη σχετικά με το φύλο των ψαριών, πριν μπω στη διαδικασία να αντικαταστήσω το ένα;
Αν και στο κατάστημα που τα πήρα μου ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να δεχτούν ψάρι πίσω... Αντε να δω τι θα το κάνω... |
|
|||
|
|||
![]()
1000% έχεις δύο αρσενικά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέοι πλακάτ...! | Maverick | Bettas | 12 | 10-02-11 17:27 |
Διαβάστε πριν ξεκινήσετε καινούριο θέμα (νέοι και παλιοί). | Giorgos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 01-06-04 22:07 |