|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χααχΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ
juan : Δαγκώνει τελευταία δυστυχώς ο βλάκας... PascM: Pygocentrus (Κοπαδόψαρα) , Serrasalmus (μοναχικά) Σε ελάχιστες περιπτώσεις θα μπορούσε να μείνει μαζί με άλλο ίδιο είδος ο δικός μου... (επειδή είναι : Serrasalmus Sanchezi) |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο ειναι το ψαρι σου .....ειναι ειδος πυραγχας ???
|
|
||||
|
||||
![]()
Serrasalmus Sanchezi
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.angelfire.com/biz/piranha...edit_Serae.jpg
ρωτησα γιατι δεν εχει κοκκινη κοιλια οπως τα αλλα....ειναι μικρο....??? τι ειναι αυτο που φαινεται κατω στη κοιλια??(λινκ) |
|
||||
|
||||
![]()
Το χρώμα στα πιρανχα γενικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες ώστε να γίνει όπως πρέπει να είναι, εκτός αυτού είνα μόλις 8 εκατοστά , και φτάνει τα 17 εκατοστά , οπότε έχουμε ακόμη δρόμο...
![]() Τα βασικά στοιχεία για ένα καλό χρωματισμό ειναι η τροφή τους και οι συνθήκες νερού όπως και σε όλα τα ψάρια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πριν αρκετο καιρο ειχα ενα 200αρι με δυο μπακου τα οποια ειχαν μεγαλωσει υπερβολικα γρηγορα σε σημειο που δεν χωρουσαν εκει μεσα........εχω δει οσκαρ με πυραγχα μαζι σε ενυδρειο ....στεκει αυτος ο συνδιασμος???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |