|
|
||||
|
||||
![]() ![]() θα μπορουσες να βαλεις και ροδοστομους που ειναι πολυ ομορφοι και κοπαδιαζουν κιολας!βεβαια ολα αυτα τα ψαρακια πρεπει να κρατιουνται σε ομαδες 6-8 ατομων τουλαχιστον... τα 45 λιτρα που λεει στο προφιλ σου ειναι καθαρα? ΥΓ:θηλυκο ραμιρεζι δεν ειχα ποτε δυσκολια να βρω αθηνα!
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, τα 45 δεν είναι πραγματικά!!
Έχω αυτή τη στιγμή μαζί με τα 2 ramirezi και 2 μικρά γατόψαρα (panta). Κάτι λείπει από το ενυδρείο αλλά τα 8 tetras είναι όντως πολλά. Αν δεν κάνω λάθος, το κατάστημα από όπου τα αγόρασα, είχε τα ramirezi μαζί στο ίδιο ενυδρείο με "Hemigrammus bleheri" (ροδόστομους). |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι λιγα τα λιτρα σου για ενα ζευγαρι κ ενα κοπαδακι...
θα σου προτεινα αν μπορεις να βρεις..μια μικρη ομαδα(6 ατομων) corydoras pygmaeus που μεγαλωνουν μεχρι 2 εκ περιπου,αλλα απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις αμμο στο ενυδρειο σου! οι ροδοστομοι με τα ραμιρεζι εχουν παρομοιες απαιτησεις σε συνθηκες νερου,ειναι μια καλη συνθεση!αν κ απο αποψη χρωματων προσωπικα προτιμω τους καρδιναλιους. αν κοιταξεις εδω λιγο http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/ramirezi.htm θα σου λυσει πολλες αποριες! τα δικα μου ραμιρεζι τα εχω μονα τους σε 40 λιτρα καθαρα παντως,αν εβαζα κατι αλλο μεσα ισως να ηταν καποιο ειδος ancistrus.
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!!
Την έχω διαβάσει τη σελίδα αυτή!! Πάντως θα ήθελα να μην έχω μόνο 2 αρσενικά.. Εάν έβαζα ακόμη, ένα θηλυκό, σύνολο 3 δηλαδή, θα υπήρχε πρόβλημα στη συμπεριφόρά τους;; Και να ξεχνούσα πια τα tetras.. |
|
||||
|
||||
![]()
αν τα λιτρα σου ηταν περισσοτερα θα μπορουσες να εβαζες δυο ζευγαρια,αλλα 2 αρσενικα και ενα θηλυκο με τιποτα!
θα στρεσσαρονται πολυ,ιδιαιτερα εαν σχηματιστει ζευγαρι! μπορεις να ψαξεις για θηλυκες σε καποια μαγαζια...η να σκεφτεις εναλλακτικες!(πχ καποιο ειδος απιστογραμμα)... αλλα θα σου ελεγα να το προσπαθησεις με τα ραμιρεζι,ειναι πολυ ομορφα κ ενδιαφεροντα ψαρια! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, είναι ωραία και εντυπωσιακά ψάρια, αλλά κρύβονται αρκετά εύκολα και καλό θα ήταν να υπήρχαν και κάποια μικρότερα τα οποία θα παρακινούσαν τα ramirezi να βγουν από τις κρυψώνες τους.
Μάλλον κλείνω σε άλλα 2 θηληκά, ![]() Θα ζητήσω τη ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με 2 ζευγάρια θα έχεις μεγάλο πρόβλημα στο ενυδρείο σου. Επέστρεψε τον έναν αρσενικό και άλλαξέ τον με μια θηλυκιά... αλλά σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις με 2 ζευγάρια στα 40 λίτρα.
Όσον αφορά την υπόλοιπη σύνθεση, θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα 6 otocinclus sp. Θα βοηθήσουν τα ramirezi να δείξουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση Ψαριού [Microgeophagus ramirezi - golden] | Archon | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 27-05-05 21:00 |
Περί φύλλου… | Gandalf72 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 11-02-05 08:40 |
Κατάσταση φύλλου Echinodorus Bleheri | Cristos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 08-12-04 16:39 |
Αναγνώριση είδους και φύλλου | koko | Malawi | 8 | 18-09-04 00:38 |
PLECOSTOMUS: Διαχωρισμός φύλλου | vagos1 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 14-01-03 19:44 |