|
|
||||
|
||||
![]()
ετσι,ειναι ο φιλος tsikis ,μεγας βοηθος.!!!!για αυτο και ειναι καλος φιλος και αξιαγαπητος....(προσπαθω να σε γλυψω για το τελειο μπαννερ που μου εφτιαξες...μπαγασα..!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα αν πω οτι θελω και εγω ενα τετοιο μπαννερ τι γλύψιμο πρεπει να κανω?
![]() ![]() ![]() ![]() και οι συμβουλές του, οι απαντήσεις του γενικά ειναι πιο φιλικές και πιο κατανοητές απο μερικα αλλα μελη και αυτο το τελευταιο δεν ειναι χαβαλε. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χεχε..σε καλο δρομο εισαι,αλλα μην το παρακανεις.....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να δώσω να καταλάβει ο οποιοσδήποτε που θα διαβάσει αυτό το άρθρο το τι έκανα εγώ..
Και ξαναλέω.. Δεν σημαίνει πως επειδή το έκανα εγώ είναι και το σωστό... Δεν σημαίνει πως επειδή το έκανα εγώ πρέπει να το κάνουν όλοι... Σε εμένα όμως δούλεψε οπότε........ Κρίνουμε και αποφασίζουμε... Όσον αφορά τις φώτο και το βιντεάκι απλά όφειλα να αποδείξω αυτά που γράφω... Έτσι κάνω πάντα!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεισ απολυτο δικιο και ειναι καλο πιστευω ενασ πολυ αρχαριοσ σαν και εμενα και οπωσ πολλα παιδια ακομα εδω μεσα να παιρνουν πολλεσ ιδεεσ και να αποφασιζουν τι πραγματικα μπορουν και θελουν να κανουν καλυτερο για το ψαρακι τους.
Παράθεση:
tsikis τελικα εβαλεσ συγκατικο που ηθελες για τον μονομαχο σου?για καθαριστη αλγησ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ καλη ιδεα για να μην κανει δυνατη ροη το φιλτρο, αφου με τον τροπο αυτο το νερο βγαινει απο πιο πολλες μεριες με μικροτερη δυναμη.
Μια χαρα λυση!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον εκανα πατεντα και χαμηλωσα την ροη του φιλτρου κατα πολυ.εβαλα λαστιχο στην εξοδο του φιλτρου και ανοιξα 2 τρυπεσ για να βγαινει το νερο αλλα μηπωσ αυτο προκαλέσει προβλημα στο φιλτρο?????μην κανει κανενα μπαμ καμια μερα??????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() θα βαλω φωτο αν μπορεσω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΒΕΤΤΑ!!!! | Maverick | Bettas | 13 | 14-01-05 00:19 |
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΕΤΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ.... | Markos | Bettas | 2 | 03-11-04 22:04 |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΒΕΤΤΑ 2 | ASCCO1 | Αναπαραγωγή | 0 | 15-10-03 21:28 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |
ΑΝΟΡΕΞΙΕΣ ΒΕΤΤΑ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:38 |