|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα επίσης!
Λοιπόν τα χελωνάκια μου είναι όπως τα ξέρετε. Το ένα αφρίζει (δεν του έκανα βέβαια αντιμυκητιακό μπάνιο) Το άλλο δεν βλέπει! Του βάζω τακτικά τις σταγόνες που αγόρασα (να πω την αλήθεια τις έχω αραιώσει το τελευταίο διαστημα μιας και δεν βλέπω αποτέλεσμα) αλλά δεν ανοίγει τα μάτια του!Μόνο όταν επιμεινω αρκετά τότε τα ανοίγει, μόνο το ένα μάτι, και αυτό καλύπτεται απο μια άλλη διφανή επιφάνεια του ματιου που εδώ και τόσο καιρό δεν λέει να φύγει! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κακώς αραίωσες "το τελευταίο διάστημα". Θα έπρεπε να επιμείνεις - αν όχι να επιτείνεις - τη θεραπεία με τις σταγόνες. ***Κάνε συχνές αλλαγές νερού και μην παρατάς τις σταγόνες. Over and out ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρε μπυροπρουχοντα
![]() ![]() ![]() τι αλλο νυχτιατικα θεε μου θα δουνε τα ματακια μου..... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καμμια σοβαρή δίαιτα βρήκες εσύ; - θα μας κράξουν και θα 'χουν απόλυτο δίκιο... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ασε....εχω δοκιμασει τα παντα.....δεν γινεται τιποτα ![]() πηγαινω σουμπιτο απο μελος του κβε εις την κρητην,οπου και προηγειται η καλη μου φημη,και με περιμενουν..?? με ανοιχτες αγκαλες... ![]() ![]() ![]() \ΥΓ.να συμπληρωσω οτι ξερω και εγω 2 πραγματα για χελωνες... α) εχουν καυκαλο,και ειναι αργες....και β) τους αρεσει πολυ η ντοματα....ειδικα η δευτερη ειναι φοβερη και δυσευρετη πληροφορια.....και γ)εκεινη η φημη οτι νικησανε τον λαγο...............εεεε,φημη ητανε.....!!! |
|
||||
|
||||
![]()
""πηγαινω σουμπιτο απο μελος του κβε εις την κρητην,οπου και προηγειται η καλη μου φημη,και με περιμενουν..?? με ανοιχτες αγκαλες...
![]() ![]() ![]() Σε περιμένουμε........... Άστους να λένε........... Ζηλεύουν την όρεξη και την ζωντάνια μας........ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα ειχα για αρκετα χρονια χελωνες μεχρι ποθ με αναγκασαν να τις δωσω..μην τις αφηνεις...απλα τςρα το χειμωνα τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα γιατι πεφτουν σε ενα ειδος ναρκης και ειναι λιγοτερο κινητικες..προσπατθησε να ανεβασεις λιγο την θερμακρασια τους (ειτε βαζοντας την γυαλα κοντα σε ενα καλοριφερ ,ειτε βαζοντας κατω απο την γυαλα θερμαντικη πλακα για ερπετα)...ειναι ζορικη η κατασταση αλλα πιστευω αν το παλεπσεισ με σταγονες και αντιμυκητιακα θατα καταφερεις...εμενα μια χελωνα μου εκανε 2 μηνες ισως και περισσοτερο να στρωσει.....καλη υπομονη και ευχομαι να τα καταφερεισ!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=prodigy;146623]τςρα το χειμωνα τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα γιατι πεφτουν σε ενα ειδος ναρκης και ειναι λιγοτερο κινητικες..προσπατθησε να ανεβασεις λιγο την θερμακρασια τους (ειτε βαζοντας την γυαλα κοντα σε ενα καλοριφερ ,ειτε βαζοντας κατω απο την γυαλα θερμαντικη πλακα για ερπετα)...[quote]αληθεια που τις εχεις τις χελωνες?
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε ειχα πολλα ζωακια στο σπιτι (ιγκουανα,σκιουρακια,καναρινι,ινδικο χοιριδιο,χελωνες και ψαρακια)αλλα λογο καποιων προβληματων στο σπιτι επρεπε να τα αποχωριστω ολα....γ.....α το....και ειμουν και ετοιμος για χαμαιλεων....οσο για τις χελωνες εγω τις ειχα πανω απο το "σπιτακι"του ιγκουανα μου που ειχε 2 φθοριου και οσο ναναι βγαζανε μια θερμοκρασια....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια, οι χελώνες μου πια μετα από 2 μήνες εντατικής φροντιδας ειναι καλα!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή συνέχεια με τις χελωνίτσες σου
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χελώνες & Μονομάχοι ??? | hobbyman | Bettas | 5 | 05-10-06 13:40 |
Φυτά με χελώνες...! | Carebean pirate | Άλλα ζώα | 5 | 05-07-06 03:19 |
Πρόβλημα με χελώνες... | Tom@ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 21-01-06 17:37 |
Προβλημα με Τ4. | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-10-05 14:55 |