|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης είναι πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές?
Το λέω γιατί για να βγάλουμε την διατομική άλγη στα ενυδρεία (θαλασσινά) χρησιμοποιούμε τους γνωστούς μαγνήτες. Έλα όμως που μπορεί να μπει ανάμεσα και άμμος οπότε…. να η χαρακιά! Έχω δυστυχώς κάνα δυο. Αν είναι έτσι, είναι στα πολύ + !!!
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς όχι.Δεν είναι πιο αντοχής.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπάρχει τέτοιο τζάμι, που να είναι παράλληλα και ανθεκτικότερο από το απλό?
Επίσης από καθαρότητα τζαμιών? Εκεί τι παίζεται? ¶ρα θέλουμε ένα τζάμι που: Να είναι αντοχής. Να αντέχει σε γρατζουνιές. Να είναι καθαρό (όχι πράσινο). Υπάρχει κάτι τέτοιο? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει τζάμι να αντέχει στις γρατσουνιές, αλλά δεν νομίζω να συμφέρει. Το τζάμι που έχουν μερικά ρολόγια(ζαφείρι), αλλά και αυτό μέχρι ένα όριο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον να κανω και γω δυο ερωτησεις
1]μου ειπε ενας επαγγελματιας που κανει ενυδρεια, γιατι και γω ψαχνωμε για ενα 1000αρι και βαλε ,οτι η μαυρη σιλικονη δεν κανει για τοσο πολλα λιτρα,και καλα οτι δεν εχει τις αντοχες τις ασπρης ,τι λετε ?[εγω το βλεπω λιγο κουφο],μαυρη με αρεσει και μαυρη θελω να το κανω. 2]να μας πει ο φιλος απο Κρητη και κανενα κοστολογιο για τα τζαμια του τα ψιμενα σε τοσο μεγαλο ενυδρειο που εκανε ?
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω αν εννοείς εμένα, αλλά το δικό μου (540λ), τα τζάμια μου πιάσανε 265 ευρό.Όσο για την σιλικόνη δεν ξέρω. Μπορεί και να στέκει.
|
|
||||
|
||||
![]()
ψημενα τζαμια η κανονικα?
|
|||
|
|||
![]()
Aφού το λέει: "κανενα κοστολογιο για τα τζαμια του τα ψιμενα"
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Skimmer DELTEC MCE 600 Help | Meliteas | Φίλτρανση | 1 | 22-05-06 15:49 |
DIY Aquarium 700 litra | O Souidos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-08-05 07:44 |
Νεο ενυδρείο 860 λίτρα & Ερωτήσεις : Λάμπες και Υπερχύλη | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-11-04 21:19 |
Ενυδρείο 60 λίτρα!!! | Cristos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 28-10-04 04:50 |