|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μετά, κοιτάμε εδώ : http://www.aquatek.gr/plantdiseasegr.html
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια πολλα και καλη χρονια.ειχα 3 κλαδεματα απο τα οποια τα 2 χαλασαν.Μου εμεινε ενα το οποιο εγινε 25 ποντους,το εκοψα στην μεση και το αποτελεσμα ηταν αυτο απο την μεση και πανω να μεγαλωνει κανονικα, και το αλλο απο την μεση και κατω να χαλαει απο κατω προς τα πανω.Τι γινετε?ετσι λειτουργει?δηλαδη παντα θα εχω 1 κλωναρι μονο?
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αμα μεγαλωσει λιγο το υγιες κομματι, κοψε το σε δυο τρια μικρα και αστο για μερικες βδομαδες να επιπλεει, στην επιφανεια θα μεγαλωσουν ολα πιο γρηγορα.
|
|
||||
|
||||
![]()
thanks very much ΤOLIS
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εμενα εχει βγαλει μια χαρα ριζες η egeria μου... την ειχα παρει 5 εκ ενα κοτσανακι μικρο και ριζες εβγαλε και πεταξε και 2 παρακλαδια .
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου αθτο εχει γινει και σε εμενα,το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα να γινει ενα σωστο φυτο και οχι ενα κοτσανι με 2-3 παρακλαδια.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Egeria densa το πρώτο μου φυτό. Ερωτήσεις | akis07 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 03-05-06 18:30 |
Κυριακάτικο φύτεμα και απορίες | Μάγγος Θωμάς | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 19-02-05 21:34 |
Άλγη ???? | ΓΙΩΡΓΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 31 | 24-05-04 02:53 |
Φύτεμα + Φως + Ανάπτυξη | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-12-02 19:22 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |