|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ph εχω 7,3 μετρημενo με stick . Το δοχειο diy CO2 ειναι 4 λιτρα και εχω εναν καλο διαχυτη (http://www.aquaristic.net/shop/shop....rio%20reactor/)
Απο τα χριστουγεννα θα εγκαταστησω και τη φυαλη με τα μανομετρα που ετοιμαζω.Αργοτερα επεται και ο ph controller.
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και τα φυτά αργής ανάπτυξης τι θα γίνουνε ρε παιδιά? δεν γίνεται να συνδιάζουμε ανούμπιες με φυτά που θέλουν πολύ φως. πρέπει να αποφασίσεις Μπίλη τι απαιτήσεων φυτά θέλεις και να ρυθμίζεις τον φωτισμό ανάλογα αλλιώς ή άλγη θα πιάνουν τα αργά ή υποανάπτυκτα θα μένουν τα δύκολα
|
|
||||
|
||||
![]()
Το κοβω να περνουν ποδι οι ανουμπιες οταν βρεθουν αντικαταστατες τους...
Θα ηταν πολυ πιο ομορφο με πιο δυσκολα πιο φουντωτα και γρηγορα φυτα σε σχεση με τις ανουμπιες ...
|
||||
|
||||
![]()
μπορει,αλλα ειναι προτιμοτερο να υπαρχουν και φυτα αργης αναπτυξης παντα σε συνδιασμο με τα γρηγορης....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα φυτά αργής ανάπτηξης μπουν σε κάποιο φυτό από κάτω ώστε να μην τα χτυπάει τόσο το φως , δεν θα λυνόταν το πρόβλημα?
Εγώ πχ έβαλα τις anoubias κάτω από μια Nymphea Lotus.. Ελπίζω να τους κάνει αρκετή σκιά ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοσολογια Για Baktopur | iliasf | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 23-03-06 01:20 |
νεο προιον -αυτοματη δοσολογια λιπασματων eheim | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 23-01-06 18:00 |
SEACHEM PRODUCTS | polleni | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-04-03 01:36 |