|
||||
|
||||
![]()
Μόλις γύρισα από ενα pet shop
Πήρε τηλ ο τύπος για να είναι σίγουρος γιατί μπήκα μέσα τρομοκρατημένος λέγοντάς του κάνε κάτι , θα πεθάνω :Ρ Για πιρανχας δεν κάνουν κάποια φάρμακα όπως το protozyne κλπ Και του είπε μία καλή αλλαγή νερού και ανέβασμα θερμοκρασίας... + μερικές βιταμίνες να πάρει τα πάνω του.... Τώρα το πρόβλημα που ίσως να δημιούργησα εγώ στο ψάρι είναι πως ο θερμοστάτης ήταν συνέχεια στους 24! βαθμούς... (ουδεν σχόλιο) και όλη τη μέρα έπεσε στους 22 βαθμούς.... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.... Πλέον τον έχω στους 29 για κανα 2 μέρες και μετά θα τον αφήσω στους 26-27 βαθμούς.... Πρέπει να έκανα βλακεία με την θερμοκρασία.... Τι λέτε για όλα αυτά? Κανένα συμπέρασμα... ? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είδος άλγης είναι αυτή? | Akis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 31-01-06 21:36 |
Είναι αρρώστια ??? | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 27-07-05 20:37 |
Νέες φωτογραφίες.....(όχι δέν είναι πιράνχα αυτή τη φορά!) | Husky_Jim | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 14-07-04 11:22 |