|
|
||||
|
||||
![]()
τα θεματα εξοπλισμου δεν ειναι το φορτε μου(εξαλλου παντα ειχα τους μονομαχους μου σε 8 λιτρα ενυδρεια με τους μικροτερου δυνατους θερμοστατες χωρις ομως φιλτρο),αλλα θα σου πω οτι ο μονομαχος σου ειναι ενας κουκλος red cambodian crowntail
![]() επισης,το εχεις ψαξει για φιλτρο σπογγου που ειναι σιγανο?
|
||||
|
||||
![]()
Mariel ευχαριστω για την αναγνωριση του τερατος μου.θα κατεβω θεσσαλονικη ττελικα για να μπορω να βρω αυτο που θελω.
τα φιλτρα αυτα τα μικρα που εχετε θελουν και αυτα στρωσιμο κανονικα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως χρειάζομαι οφθαλμίατρο και δεν μου το λέτε??? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
crazyio το φιλτρο μου μοιαζει με αυτο,δεν ειναι αυτο!
απλα εψαχνα να του βρω μια φωτο για να καταλαβει τι περιπου εννοω!
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
ναι,κανονικο στρωσιμο.
Zorba,τα χρωματα στη φωτο λογω φωτος δε φαινονται καλα,αλλα αν προσεξεις φαινεται οτι ειναι κοκκινο.επισης το χρωμα του σωματος ειναι πιο ανοιχτο απο τους "καθαροαιμους" κοκκινους συν μια ασπρη περιοχη στο προσωπο χαρακτηριστιηκη των cambodians ![]()
|
||||
|
||||
![]()
dld το τερας μου δεν ειναι "καθαροαιμος"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καθαρόαιμους εννοεί η Μάριελ τους τελείως κόκκινους, χωρίς το cambodian γονίδιο... Αμέσως να παρεξηγηθείς...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ευχαριστω.απο τοτε που μου τον φερανε δωρο τον εχω βαλει μεσα στην καρδια μου.ελπιζω γρηγορα να τον κανω ευτυχισμενο κ να του προσφερω μια αξιοπρεπή ζωη γιατι ειναι ενα ψαρακι τυχερο που γλυτωσε απο τα στοιχηματα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΒΕΤΤΑ!!!! | Maverick | Bettas | 13 | 14-01-05 00:19 |
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΕΤΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ.... | Markos | Bettas | 2 | 03-11-04 22:04 |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΒΕΤΤΑ 2 | ASCCO1 | Αναπαραγωγή | 0 | 15-10-03 21:28 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |
ΑΝΟΡΕΞΙΕΣ ΒΕΤΤΑ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:38 |