|
|
||||
|
||||
![]()
πριν κανεις τη γεννηστρα βεβαιωσου οτι εχεις γονιμο ζευγαρι οπως σου ειπα παραπανω......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι στο καλο παλι και σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα ![]() η φαση ειναι οτι αυτη τη φορα μαλλον ακουσαν (η διαβασαν) αυτο που μου ειπε ο πρυτανης για να δω αν σκασουν τα αυγα και αντι να γεννησουν πανω στο τσουκαλι οπως πριν γεννησαν στη γωνια του ενυδρειου και πανω στο τζαμι οποτε δεν μπορω να παρω τα αυγα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ***ΜΟΝΟ ΑΥΓΑ ΔΙΣΚΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι και ποιος θα ειναι ο προεδροςςςςςςς ?????
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω αντιπροεδρος....δεν θα μπορουσα παρα να ερχομουν δευτερος μετα απο......
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klaz : 13-04-07 στις 14:36 |
|
||||
|
||||
![]()
εδω ο προεδρας....... Τουλαχιστον 30 γεννες και μονο δυο φορε ειδαμε ψαρακια.......Νομιζω με διαφορα ο πιο ασχετος.......Αλλα που θα μου παει ...... Εστω και στην τυχη κατι θα μου κατσει........
|
||||
|
||||
![]()
μαζι σου νικολα..που θα παει ρε γαμωτο......οχι τιποτα, αλλα εχω επενδυσει αρκετα μεχρι τωρα....μπλουζακια μπανερακια κλπ.......τι διαολο....!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS γεννησαν! | CC-Gio | Ζωοτόκα | 4 | 30-08-06 11:05 |
γεννησαν | fishme | Malawi | 1 | 07-04-05 13:33 |
Γεννησαν τα Κονβικτ μου....!!! | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 8 | 29-11-04 16:57 |
Γεννησαν τα rasboras... | Dis | ¶λλα ψάρια Ασίας | 9 | 22-04-04 02:19 |