|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αγαπητέ θείε το έχω σκεφτεί αρκετές φορές το να παροπλίσω τα 5λιτρα ή να τα χρησημοποιήσω για κάποιο άλλο είδος αν και αυτό φαντάζει λίγο αδύνατο λόγο λίτρων.
Αλλά η σχέση μου με τους μονομάχους είναι θέμα εξάρτησης .... ίσως επειδή το πρώτο ψαράκι που είχα ήταν μονομάχος ... γενικά χωρίς τις κιχλίδες μου μπορώ να με φανταστώ ... χωρίς μονομάχο δεν ξέρω.. δεν μπορώ να φανταστώ να μην βλέπω την φατσούλα να με κοιτάει περιμένοντας φαί και να μην κάνει τα χαριτωμένα κουνήματά του όταν πλησιάζω το ενυδρείο του .... ![]() ![]() I am addicted ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Επιπλέει το μοσχαράκι η δεν επιπλέι | Βενέρης Πέτρος | Δίσκοι | 5 | 13-09-06 18:23 |
Τα χάπια σας τα έχετε πάρει; | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-03-05 09:08 |
Δεν πιστευω στα ματια μου....!!!!!!!!!!!!! | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 25-11-04 02:05 |
Ο δισκος μου δεν τρωει..... | MaGiC | Δίσκοι | 19 | 07-08-04 14:37 |