|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το χαλίκι θα πρέπει να είναι:
1. Μονόχρωμο (γιατί το πολύχρωμο είναι λίγο "τσιρκοειδές"!) 2. Λεπτόκοκκο 0,5-0,8 (για να "πιάνουν" πιο εύκολα οι ρίζες των φυτών) 3 ΟΥΔΕΤΕΡΟ έτσι ώστε αν αποφασίσεις να βάλεις CO2 να μην έχεις σκαμπανεβάσματα του ΚΗ και άρα και του pH σημείωσε οτι για τι 2, αν σκοπεύεις να βάλεις κάποια είδη όπως Corydoras ουδέτερη άμμος, θα ήταν ακόμη καλύτερη! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το 1 και το 3 δεκτον , ακουω τους εμπειρους. Οσο για το 2 πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα ποσωπικης αισθητικης .Παρδαλα χρωματα δεν εχει αν δεις τις τελευταιες φωτο. Ολα ειναι γηινα χρωματα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για το 1, με συμπλήρωσε ο Tolis.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ αφηρημενος ειμαι τον τελευταιο καιρο...
![]() Καλα λες Αποστολη εσυ ...εγω αντι να γραψω 1 εγραψα 2 ... και φυσικα καταλαβαινω οτι καθε φυτο και ψαρι θελει και διαφορετικη διαβαθμιση υποστρωματος
|
||||
|
||||
![]()
Εχει γινει προσθηκη πολλων φυτων χαρη σε ευγενικες χορηγιες (οπως των αξιαγαπητων Κlaz και Pritanis
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο μαλιστα..!!!! φοβερη βελτιωση.αντε βρε βασιλη,μου φαινεται βρηκες .....το μαστορα σου..!!!!
![]() ![]() ![]() τωρα προσοχη στα λιπασματα,και στα υπολοιπα που ειπαμε ετσι..??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |