|
|
||||
|
||||
![]()
Revival πανακριβοι!
Γενικά αυτό που κάνουν αυτές οι εταιρίες για να σε ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ και καλά είναι το ότι βγάζοντας το κλείστρο του πυροσβεστήρα, φτιάχνουν θηκη για να μπεί το μανόμετρο του CO2 και δεν το κάνουν όλες.... Οπότε χτυπάνε τις τιμές... Τώρα κατά πόσο είναι ασφαλές αυτό (δεν νομίζω να πέρνει και CE) :P |
|
|||
|
|||
![]()
Να προσέχετε την ημερομηνία παραγωγής που υπάρχει πάνω στην μπουκάλα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρεπει να βγει το κλειστρο μαζι με το σωληνακι που ρουφαει Co2 απο τον πάτο, και να μπει καταλληλος διακοπτης ωστε να προσαρμοστουν τα μανομετρα. Εννοειται οτι κατι τετοιο γινεται με τα καταλληλα εξαρτηματα και δεν υπαρχει κανενα θεμα ασφάλειας. (Οι πυροσβεστηρες CO2 ειναι κατασκευασμένοι για να περιέχουν.... Co2.. ![]() Και φυσικα θα επερνε ευκολα και CE αν καποιος εμπενε στον κοπο να το υποβαλει. |
|
||||
|
||||
![]()
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα εγώ ήταν ότι η βάνα που είχε πάνω η φιάλη είχε ένα ειδικό πάσο (λίγο μεγαλύτερο από 1/2") στο οποίο ήταν αδύνατον να βιδώσω τον μειωτή (που κακώς ονομάζεται "μανόμετρα").
Η λύση ήταν να φτιάξω ένα ρακόρ σε μηχανουργείο και να το βιδώσω από την μία πάνω στον μειωτή και από την άλλη πάνω στην βάνα της φιάλης. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ρωταω αυτο γιατι εχω καινουργιο πυροσβεστηρα CO2 και ο μειωτης ταιριαζει ακριβως (εχει την ιδια φλαντσα, O-ring και πασα) στο ρακορ που μπαινει η χοανη του πυροσβεστηρα. Διαροη δεν υπαρχει περιπτωση να εχω απο εκει. Μπορει να εχω αλλο προβλημα; Φιλος που δουλευει σε πυροσβεστικα ειδη μου ειπε οτι οι πυροσβεστηρες πηραν γερη αυξηση απο εκει που τους φερνουν πριν λιγο καιρο. Πυροσβεστηρας 2kg καθαρα Co2 απο 40 ευρω περιπου λιανικη εχει παει στα 55-60. |
|
||||
|
||||
![]()
Η διαφορά είναι λογική και οφείλεται στην αύξηση των μετάλλων παγκοσμίως.
|
|
||||
|
||||
![]()
για αυτο ρε γιωργο,και ο τσερτσης πηγε τις τιμες του ψηλα.......και τον κραξαμε τον ανθρωπο.....
γενικο ειναι το κακο...!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Χακλός...ορείχαλκος...λαμαρίνα...τα πάντα στον ουρανό είναι....και δύσκολα θα σταματήσει η άνοδος !!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα πρεπει να ξεβιδωθει και να βγει το σωληνακι γιατι αλλιως θα βγαζει co2 σε υγρη μορφη... (εκτος αν βαλεις την φυαλη αναποδα ) ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια ειναι η γνωμη σας για UV | Pritanis | Δίσκοι | 23 | 14-05-05 23:15 |
ειδη εκτροφης πειτε την γνωμη σας | fishme | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 29-12-04 21:25 |