|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Lemna miror στα mbuna μου δεν ευδοκιμησε...Κατι αλλο να δοκιμασω:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι έπαθε δηλαδή;
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον την κανανε κολατσιο υποθετω
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οτι αλλο και να βαλεις θα το φανε..αν και αυτα τα τσιμπολογανε και τα σπανε αλλα αντεχουν πιο πολυ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 08-12-06 στις 16:28 |
|
|||
|
|||
![]()
Τη lemna miror την ειδαν ως σαλατα εποχης και πολυ το ευχαριστηθηκαν τιμωντας την δεοντως...Στο ενυδρειο υπαρχουν φυτα,απ αυτα που μπορουν να αντεξουν.Ψαχνω για επιπλεοντα φυτα προκειμενου να σκιασω καποιες περιοχες.Υπαρχει κατι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κερατοφυλλο ισως?
|
||||
|
||||
![]()
τα δικά μου mmbuna το κερατόφυλλο το χωνέψανε μεχρι το κοτσάνι ....
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο τα φυτά που είπα εγώ θα αντέξουν !
Και σας μιλάω...εκ πείρας ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εβαλες τον γιαννη στο ενυδρειο ? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βάλεις μεγάλη ποσότητα Lemna(π.χ. που να καλύπτει το μισό ενυδρείο)πιστεύω πως θα τα καταφέρει να αναπτύσσεται πιο γρήγορα απότι θα τρώγεται.Όσο για το Ceratophyllum,πιστεύω πως είναι πιο εύκολο να φαγωθεί όλο απότι η Lemna.Ίσως Pistia stratiotes αλλά δεν είμαι σίγουρος...Αν βρεις πάντως δοκιμάζεις και βλέπεις...Αυτό που βοηθάει πάντα είναι να πέρνεις μεγάλη ποσότητα,αυξάνει πολύ την πιθανότητα να τα καταφέρει...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και επειδής λοιπόν δεν έχουμε κουμπάκιον EDIT...... να απολογηθώ πως ο δαιμον του τυπογραφείου πρόσθεσε ένα παραπάνω m στο mbuna ..... άρα ο Γιάννης βρίσκεται στο απυρόβλητο μια και δεν ευθύνεται για το φάγωμα του κερατόφυλλού μου ...
Ιωσάς Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. I guess Ill always be a soldier of fortune.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη crazyio : 09-12-06 στις 21:32 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aλγη | Θανάσης | Φύκη -€“ ¶λγες | 8 | 20-10-06 20:28 |
Αλγη??? | georgek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 02-06-06 14:03 |
ΝΕΚΡΟΣ ΠΛΑΚΟΣΤΟΜΟΣ ΑΣΠΡΙΣΜΕΝΟΣ SOS!!!!!!! | sakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 04-10-04 23:48 |
ΝΕΚΡΟΣ ΠΛΑΚΟΣΤΟΜΟΣ ΣΟΣ.!!!!!!!!!!!!!! | sakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 30-09-04 15:19 |
Αγορα Πλακοστομου | nikits72 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 08-02-04 20:44 |