|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bravo doctor!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Eνα υπέροχο ενυδρείο από ένα υπέροχο άνθρωπο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα μου γινόταν τέτοια τιμή, εύχομαι αυτό να είναι μόνο η αρχή και να ακολουθήσουν και άλλα Ελληνικά ενυδρεία.
![]() Τελικά ένα reef για να γίνει όμορφο και πετυχημένο και τα ζωντανά του να αισθάνονται όμορφα δεν προυποθέτει πανάκριβο εξοπλισμό που εγώ δεν έχω αλλά καθημερινή φροντίδα και πολύ αγάπη που εγώ έχω άφθονη γι'αυτό το χόμπυ. Ευχαριστώ. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απλα η απολυτη ανταμοιβη για δουλεια και κουραση τοσων χρονων.Μπραβο γιατρε μου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
απλα πανεμορφο......
θα ειναι πολύ ωραια να κάθεσε και να το χαζευεις για ώρες..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θανάσης : 06-12-06 στις 22:17 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ελληνικά killifish | pokou | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 27 | 15-09-14 19:03 |
Ελληνικά αυγά αρτέμια. | joker | Bettas | 3 | 20-09-05 10:08 |
Ελληνικό Software Για ενυδρεία υπο κατασκευή!!!! | HydroMan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 08-09-05 05:39 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |