|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι στιγμης το project συνεχιζεται με την προοπτικη για reef. Με καμποση ερευνα κατεληξα οσον αφορα το skimmer στο Turboflotor 5000 baby της Aqua medic. Το δινει για 2000 λιτρα ενυδρειο.Θα με φτασει? το εχει κανενας να μου πει εντυπωσεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Η προσωπική άποψη μου άποψη είναι ότι δεν επαρκεί για τα λίτρα σου. Το έχω δει να κάνει καλή δουλειά σε μικρότερα ενυδρεία. Ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις κάτι τέτοιο ή αυτό.
|
||||
|
||||
![]()
Το δευτερο link δεν λεει μοντελο.Μπορεις να μου πεις για ποιο H&S μιλας?
|
|
|||
|
|||
![]()
200-2x1260
Είναι για 2200 λίτρα και είναι λίγο πιο κάτω από τον Deltec. Στο θέμα των skimmersοι εταιρίες δυστυχώς είναι πολύ φιλόδοξες όταν αναφέρουν τα λίτρα που μπορεί να αντεπεξέλθει κάποιο μοντέλο τους. Ίσως η deltecπλησιάζει περισσότερο. Δεν θα μιλήσω για τα Αμερικάνικα μοντέλα. Εγώ έχω το EuroreefC8-3 το οποίο το έδιναν για 700 λίτρα περίπου. ¶μα το δεις είναι τεράστιο με ύψος γύρω στους 70 πόντους. Αν το συγκρίνεις με τα υπόλοιπα θα το έκανες σίγουρα για 2000 λίτρα…. Προσοχή στην επιλογή λοιπόν!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο πως σου φαινεται? Εχεις τις ιδιες επιδοσεις με το αλλο αλλα ειναι σημαντικα φτηνοτερο.
Protein Skimmer-Type 200-3X F2001 |
|
|||
|
|||
![]()
Χρησιμοποιεί τις aquabee ενώ ο άλλος έχει τις Eheim.
|
||||
|
||||
![]()
Η εξελιξη στο project εχει ως εξεις. Μεχρι να ολοκληρωθει η μελετη και να αγοραστουν ολα τα απαραιτητα κατι που θα παρει πολυ καιρο απο τι φαινεται ετσι ωστε να μην γινουν σοβαρα λαθη θα κατασκευαστει ενα μικροτερο reef με σκοπο να αξιοποιηθει ο υπαρχον εξοπλισμος και να αποκτηθει η απαραιτητη τεχνογνωσια.Κατι σαν προβα ας πουμε.Θα ανοιχτει καινουργιο τοπικ για την κατασκευη του καινουργιου ενυδρειου.Παραλληλα το παρον τοπικ θα ενημερωνεται με οτι νεοτερο για το μεγαλο ενυδρειο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη cbr929 : 10-12-06 στις 09:13 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτος χρόνος | hejo | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-06-05 12:45 |
Στρώσιμο θαλασσινού ενυδρείου και ένα κάρο ερωτησούλες... | unreg | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 21-04-05 13:44 |
Χώρισμα ενυδρείου | Mariel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 23-02-05 12:39 |
Ο πρώτος μου μονομάχος. | galant | Bettas | 2 | 28-09-04 13:46 |