|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραία, είμαστε στον σωστό δρόμο (κι εσύ κι εγώ
![]() και μετρήσεις συχνά μην υπερβούμε το όριο. στα βαθιά κατευθείαν ![]() υ.γ. τον πίνακα δεν το δημοσίευσα εγώ, μέσα στο GAB τον βρήκα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 04-12-06 στις 14:37 |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που με ανυσυχει ειναι μηπως εν τω μεταξυ δεν μεινει φυτο ορθιο..
Δεν μου ειπε κανεις για τα φωτα.. Ειναι οκ? Να την βαλω την Warmlight ? H φωτοπεριοδος .. Πρεπει να καινε ολες οι λαμπες ολες τις ωρες ?? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομίζω να καταστραφούν τα φυτά σου αφού θα τα έχουν όλα πλέον.
θα έλεγα να μην κάνεις προς το παρόν άλλες αλλαγές ούτε στον φωτισμό. πολλές αλλαγές μαζί δεν κάνουν καλό. αργότερα ίσως να αντικαταστήσεις την λάμπα που θέλεις. |
|
||||
|
||||
![]()
αν καποιος δεν εχει μπουκαλα co2 τι μπορει να κανει (μη μου πειτε να παρει!)
για να αναπληρωσει (οσο το δυνατον) την ελλειψη της?
|
||||
|
||||
![]()
ζαχαρη και μαγια.
δυστυχως δεν μπορουσα να γινω περισσοτερο ακομα λιτος στην απαντηση μου... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να χρησημοποιήσει και το excel αν δεν εδιαφέρεται για το ph και είναι σχετικά μικρό το ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
για τι ποσοτητες excel μιλαμε?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για λιπανση... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 10-01-06 13:37 |
Αναγνωριση Φυτων | kazanasb | Αναγνωρίσεις φυτών | 1 | 30-11-05 23:35 |
Θεραπεια melafix για finrot παραλληλα με λιπανση? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 28-11-05 15:25 |
Αυτοματοποιημενη λιπανση. | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 13-05-05 17:28 |
Οδηγιες για τεστ GH και λιπανση φυτων | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-03-05 23:12 |