|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θοδωρα μπορω να την μετατρεψω την οσμωση του συλλογου σε 5 σταδιων η χρειαζομαι καινουργια?
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα,
αν εχεις τα φυσιγγια απο παλια, με το σωστο υλικο και τη σωστη σειρα, γινεται. αλλα θελει λιγο παιδεμα. βεβαια για το fishonly ειναι οκ. μιλαω για ρηφ που ειπες αργοτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το skimmer που εχω δεν αρκει ουτε για το fish only?
|
|
||||
|
||||
![]()
θες σκιμμερ με ******* και οχι ******* σκιμερ.
![]() ειναι και αλλα που θες η που δεν θες...αγαντα !!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μια RO 3 σταδιων σαν τη δικη σου συν ενα DI unit που σου λεει εκει ο Γιαννης ειναι επαρκης .Φυσικα ολα θα τα καθορισει το TDS που θα σου βγαλει . Γνωμη δικη μου ειναι οτι τα πολλα σταδια (εξτρα δηλαδη φιλτρα ανθρακα ή αιωρηματων σε σειρα) δεν ειναι και τοσο απαραιτητα και απλα αυξανουν το κοστος αναλωσιμων της RO.Δεν θα μπει το νερο της RΟ-DI σε κανενα αποστειρωμενο περιβαλλον ωστε να κυνηγαμε και την απολυτη καθαροτητα ή διαυγεια. Μια γεναια δοση απο DI Resin στην εξοδο της RO σου θα κανει τη δουλεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι στιγμης το project συνεχιζεται με την προοπτικη για reef. Με καμποση ερευνα κατεληξα οσον αφορα το skimmer στο Turboflotor 5000 baby της Aqua medic. Το δινει για 2000 λιτρα ενυδρειο.Θα με φτασει? το εχει κανενας να μου πει εντυπωσεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Η προσωπική άποψη μου άποψη είναι ότι δεν επαρκεί για τα λίτρα σου. Το έχω δει να κάνει καλή δουλειά σε μικρότερα ενυδρεία. Ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις κάτι τέτοιο ή αυτό.
|
||||
|
||||
![]()
Το δευτερο link δεν λεει μοντελο.Μπορεις να μου πεις για ποιο H&S μιλας?
|
|
|||
|
|||
![]()
200-2x1260
Είναι για 2200 λίτρα και είναι λίγο πιο κάτω από τον Deltec. Στο θέμα των skimmersοι εταιρίες δυστυχώς είναι πολύ φιλόδοξες όταν αναφέρουν τα λίτρα που μπορεί να αντεπεξέλθει κάποιο μοντέλο τους. Ίσως η deltecπλησιάζει περισσότερο. Δεν θα μιλήσω για τα Αμερικάνικα μοντέλα. Εγώ έχω το EuroreefC8-3 το οποίο το έδιναν για 700 λίτρα περίπου. ¶μα το δεις είναι τεράστιο με ύψος γύρω στους 70 πόντους. Αν το συγκρίνεις με τα υπόλοιπα θα το έκανες σίγουρα για 2000 λίτρα…. Προσοχή στην επιλογή λοιπόν!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο πως σου φαινεται? Εχεις τις ιδιες επιδοσεις με το αλλο αλλα ειναι σημαντικα φτηνοτερο.
Protein Skimmer-Type 200-3X F2001 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτος χρόνος | hejo | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-06-05 12:45 |
Στρώσιμο θαλασσινού ενυδρείου και ένα κάρο ερωτησούλες... | unreg | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 21-04-05 13:44 |
Χώρισμα ενυδρείου | Mariel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 23-02-05 12:39 |
Ο πρώτος μου μονομάχος. | galant | Bettas | 2 | 28-09-04 13:46 |