|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνα με το σωτηρη δεν κινδυνευουμε απο εκρηξη λογω πολλων ωρων σε λειτουργια.
αρα τραβατε με το πασο σας. το θεμα του τρακερ ειναι ενα ζητημα, αρκετες φορες τον πιανω κι εγω να την εχει πεσει για υπνο, και τον πλακωνω στις ![]() φυσικα το φορματ ειναι για να παιζει παντου (mpeg2), αν θετε απευθειας το καιτε σε δισκακι, η τοχετε στο πισι σας και τρεχει εκει. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είμαι λίγο αργοπορημένος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!! Όταν ξεκουραστεί ο πισις θα τον τραβήξει το εργαλείο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωρε λεβεντη που ζοριζεσαι?
εβανες το πργμ που σου ειπε ο σωτηρης η οχι? αν τοβανες πατα το ρημαδολινκ που εβαλα μετα εγω, ξεζιπαριστο, και κλικ πανω του. ολα τα αλλα θα τα κανει το προγραμμα!!! τι εφαγες στουπια και κολησσες? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα,συντεκνε.....ολα καλα ειχε πιασει τζιβα του ρημαδ,και στουμπουςς.....
τωρα κατεβαινει σα κατ...ουλα καλα... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω καταφέρει να το κατεβάσω και να το δω, αλλά έχω τις πληροφορίες μου και έχω να πω: όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! δεν πειράαααααααζειειειειειει!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΑχαχαχΑΧαΧαχΑχα Floriniotis Rulezzzzzzzzzz Υ.Γ άαααατσα γαύρε ο crazyio και με ΠΣΦΕ background ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο....μια χαρα βγηκες....και εισαι και ομορφοπαιδο......
κριμα που δεν εχω καμμια κορη........ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτο απο τα νεα μου ψαρια!!! | Mariel | Bettas | 5 | 12-10-05 03:25 |
Ειδη Bettas Χωρις Φωτο... | vasilis-arta | Bettas | 6 | 23-08-05 01:09 |
Φωτο απο γεννα | Pritanis | Δίσκοι | 11 | 07-06-05 11:36 |
Φωτο από το ενυδρείο μου | filippas | Malawi | 4 | 14-10-04 08:26 |
Φωτο απο καταδυση στην Αιγυπτο | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 05:02 |