|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας διαβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται για κάποιο εξωτικό reef αλλά για βουτιές στη Σαρωνίδα, στο Λαγονήσι, εδώ τριγύρω, Οκτ. και Νοε φέτος, απλά πρέπει κανείς να κατέβει λίγο πιο βαθιά...
Δυστυχώς εκεί κάτω συναντάμε καμμιά φορά και τα σημάδια του ανθρώπου ![]() συνήθως όμως επικρατεί η μαγεία της φύσης ![]() Αεροκουρτίνες... ![]() Μεγάλο κοπάδι Μαγιάτικα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με τι φωτογραφίζεις στα 35?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραίο πράμα βρε παιδί μου...
μιά ερώτηση, την σφηνωμένη τρίαινα σε τι βάθος την βρήκες? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θάνο θα ήθελα να σε ρωτήσω, εσύ που κατεβαίνεις και βαθιά… έχεις εντοπίσει πουθενά έτσι βράχο πορώδες?
Αν ναι πες μου… εγώ μπορώ να κατέβω και να «δουλέψω» μέχρι τα 15-16 μέτρα. ![]() Όσο για τις φωτογραφίες... άπαιχτες!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα το κοιτάξω το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ως scuba divers, πέτρες επιτρέπεται να αφαιρούμε από τον βυθό... Αλλά μόνο πέτρες. ¶μα βρω κάτι θα σου φέρω. |
|
|||
|
|||
![]()
Θάνο με την εμπειρία σου στο reef σίγουρα ξέρεις τι ψάχνω!
![]() Πέτρες ναι και η ζωή που θα έχουν…. δεν θα κινήσει υποψία. Αλλά αν βρεις εσύ την περιοχή, μου λες και πάω και γω. Δεν μπορεί να έχει στα 30 και να μην έχει στα 15-20! Στο τέλος θα ρίξω σύρμα στον enzo και στον Θεόφιλο και θα βουτήξουν αυτοί μέχρι τα 25!:eek:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δυστυχώς την βρήκα στα 38 μέτρα, που σημαίνει ότι ήταν μάλλον κάποιος απαράδεκτος άνανδρος ψαροντουφεκάς με μπουκάλες (ίσως και νυχτερινός) που θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εαυτό του ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρυσοαγγελοψαρο στην θεσ/νικη | χοχλακας φωτης | Mη Reefsafe | 12 | 05-07-06 19:38 |
πως περασατε χθες...???? | klaz | Greek Aquarist's Boards | 7 | 04-01-06 14:54 |