|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά θα τα καταφέρει με τα χρυσόψαρα!!! Αλλά καλό είναι να του προσθέσεις και παρέα είπαμε είναι σμηνόψαρο!
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 30-11-06 στις 16:04 |
|
|||
|
|||
![]()
μήπως άρχισες να παρατηρείς τις εξαφανίσεις μετά την εισαγωγή των γαρίδων?
τώρα αν ειναι caridina japonica θα το μαθουμε στο επόμενο επεισόδιο.... (ειμαι απιστευτα αντιγαριδικός τύπος) |
|
|||
|
|||
![]()
Παίζει να ξεκίνησε η ιστορία κάπου απο εκείνο το διάστημα.
Υπάρχει τέτοια πιθανότητα? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω αν παιζει τιποτα εκτος απο την ευαισθησια των γκαπυ (γιατι οι μετρησεις μου ηταν ολες καλες) αλλα εχασα 4 γκαπινες με αυτο τον τροπο. Γεννουσαν ενα-δυο ή κανενα μωρα και μετα τερμα τις εχανα. Δυστοκια προφανως.
Ειρηνη |
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην ενοχοποιούμε άδικα άλλα ψαράκια.... Εγινα αυτόπτης μάρτυρας στο εξής φοβερό!!!
Είχα βάλει μια ετοιμόγεννη γκαπίνα μόνη της μέσα σε 15άλιτρο ενυδρείο για να γεννήσει. Κάλυψα με πολύ λεπτό τουλι το φίλτρο για να μην τραβήξει τα μωρά και είχα την τύχη να είμαι μπροστά την ώρα της γέννας. Δεν προλάβαινε να γεννηθεί το μικρό και σχεδόν αμέσως το καταβρόχθιζε η ίδια η μαμά... ![]() Εντυπωσιαστήκαμε τόσο ώστε η γυναίκα μου δεν θέλει πια να το βλέπει το γκάπυ... Και εγώ ομολογώ ότι δεν το περίμενα αυτό... Πίστευα ότι τα μωρά θα κινδύνευαν από άλλα ψάρια άλλα όχι από την μαμά αμέσως μόλις γεννηθούν! Την επόμενη φορά θα βάλω γεννήστρα! |
|
||||
|
||||
![]()
ναι. αυτο δυστυχως ειναι ενα συνηθες φαινομενο στα γκαπις....
αλλα, εαν πχ ειχες μολλυ(αφου μιλαμε για ζωοτοκα) δεν θα υπηρχε προβλημα.. εκει η μανα ειναι μανα..και οχι καννιβαλος....!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ για το 15άλιτρο γι' αυτό και δεν πήρα την γεννήστρα. 'Οσο για το τάϊσμα έδω μάλλον φταίει η απειρία μου, γιατί μάλλον έπρεπε να ταϊσω περισσότερο εν αναμονή της γέννας. Θα το κάνω όμως την επόμενη φορά..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μα που ειναι αυτοι οι Κερκυραιοι???? | Makis M | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 18-02-08 03:25 |
Που ειναι οι πετρες οεο? | vasilakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 27-09-06 18:15 |
Εχω μωρα!!! πολλα μωρα!!!! | soza | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 26 | 15-08-06 13:28 |
ΤΙ ΦΙΛΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ? | ANTONIS STAVRINOS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-03-04 04:54 |