|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι φάση που θα τους περάσει αλλά να ξέρεις ότι κάποια στιγμή (πολύ σύντομα) οι γονείς θα ετοιμαστούν για νέα γέννα. Οπότε ένα δεύτερο ενυδρείο επιβάλλεται αν θέλεις να κρατήσεις τα μικρά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε κάθε περίπτωση πάντως πρέπει να ελευθερωθεί το ενυδρείο. Γιώργο δεν μιλάμε για δεύτερο αν χρειαστεί και άλλο θα μιλάμε για έκτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μικρα να τρωνε την ουρα σε τοσο μεγαλο βαθμο πρωτη φορα το ακουω.
Για τσεκαρε αμμωνειες γιατι πιο πολυ για fin-rot το κοβω... |
|
||||
|
||||
![]()
ΝΗ3 0
Ν02 0 Ν03 5 προχθεσινή μέτρηση Αν το για fin-rot προήλθε με τέτοιες συνθήκες τι να πω. Πάντως σήμερα είναι πιο ήρεμα μόνο 2 μικρά ασχολούνται με την ουρά της μαμάς τους τουλάχιστον ρην ώρα που τα παρακολουθούσα εγώ. Πιστεύω να τους περάσει γρήγορα αυτή λόξα και να βρολυν κάποιο πιο ήπιο τρόπο να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους που τα έφεραν στη ζωή!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμή να ανεβάσω μια φωτό από τα μικρά μου σε ώρα φαγητού.
Είναι περίπου 45 ημερών. Δοκιμή να ανεβάσω μια φωτό από τα μικρά μου σε ώρα φαγητού. Είναι περίπου 45 ημερών. edit: Στη φωτό φαίνεται και ο μπαμπάς απόγονος του netblues Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 17-12-06 στις 22:52 |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε κοκορι..!!!!
![]() ![]() ![]() πολυ μουρατοι οι απογονοι...... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ θείο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Oμορφα τα μωρα σου Νικο μας...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Marine & Reef: Τα πρώτα μας βήματα | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 04:23 |