|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο,αλλα τις σεσιφλορες μπροστα αριστερα και δεξια,καντες ενα ματσο,και βαλτες καπου πισω αριστερα η δεξια....τωρα ειναι σαν διαδηλωση του κκε..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tσάμπα τη φτιάξαμε την κατηγορία:
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=71 Μod note: Η μεταφορά του thread έγινε στην παρούσα κατηγορία. Ευχαριστώ τον Mod που την πραγματοποίησε και αναμένουμε το υπόμνημα.
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blanch : 02-12-06 στις 15:48 |
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει μια διαφορά, στο να παρουσιάζει καποιος το ενυδρειο του (και να λενε τη γνωμη τους οι υπολοιποι) γενικως (πραγμα που ανηκει στις παρουσιασεις ενυδρειων), και στο Aquascaping, που ειναι εντελως εξειδικευμενο θεμα. Ο mikenuke υποσχεθηκε οτ θα εξηγησει συντομα σε ενα υπομνημα τα περι Aquascaping για να ειναι πιο ξεκαθαρο το τοπιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
θα το κανω ...θα το κανω!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παράσιτα στο χρυσόψαρό μου | treno | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 04-11-06 14:35 |
Φυτα στο ενυδρειο μου! | CC-Gio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-08-06 19:43 |
αλλαγές στο ενυδρείο | ababapanos | Malawi | 4 | 24-08-04 22:13 |
αλλαγές στο ενυδρείο | ababapanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-08-04 16:17 |
Aλλαγες στο ενυδρειο μου!! | afrodite | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 18-10-03 01:43 |