|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tην επομενη φορα θα εχω παρει καλυτερη φωτογραφικη μηχανη και βιντεοκαμερα για να μπορω να πεισω αυτους που γελουν.
Ευχαριστω αυτους που προσπαθησαν να βοηθησουν. Και μια συμβουλη. Κοντυνετε λιγο το καλαμι, ποτε κανεις δεν τα ξερει ολα. Περισσοτερα απο εμενα σιγουρα αλλα παντα υπαρχει καποιος καλυτερος. Και παλι ευχαριστω τους λιγους ΕΙΡΗΝΗ |
|
|||
|
|||
![]()
Λυπάμαι που δεν διέκρινες το χιουμορ στο παραπανω ποστ.
Το σχολιο (και για τα 3 συμβαντα, καμπιες, σαρκοφαγα σαλιγκαρια και ακριδες) ηταν καθαρα γιατι ειναι φαινομενα που σπανιζουν στα ενυδρεια, και ηρθαν ολα μαζι. Δεν ηταν προσωπικο, δεν ειπε κανεις οτι δεν μας επεισες, και για το καλαμι το αφηνω ασχολιαστο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να σου φανηκε ετσι, αλλα πραγματικα δεν ηταν ειρωνεια προσωπικη.
Απλα εγινε το σχολιο για την συμπτωση, χωρις να εχει να κανει με σενα. Μην τσαντιζεσαι λοιπον, ειναι κριμα... ΟΚ? |
|
|||
|
|||
![]()
Ε! ξεχάσατε τις βδέλλες που βρήκα πάνω στα φυτά μου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα άλλες δυο ...
![]() Πόσες μπορεί να είναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου ξεκανουν τα μικρα
Κοιτα προσεκτικα μηπως εχεις και αλλες μεσα στο νερο..
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που θα κάνω είναι να βγάλω όλο το κερατόφυλλο και ότι άλλο φυτό και θα τα απολυμάνω με διάλυμα χλωρίνης (Τι ποσοστο ειπαμε?).
Και μιας και θα είναι "άδειο" το ενυδρείο ... θα τις τσακώσω που θα μου πάνε ... Λετε αυτή η διαδικασία να είναι ακόμα χειρότερη για τα μωρά? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τωρά αυτό με το καλάμι, τι το ήθελες? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος του γλυκού νερού - Αναγνώριση Apistogramma | George1961 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 06-02-06 01:19 |
αστακούς του γλυκού νερού | aggelia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-08-05 23:22 |
Γατόψαρο ανακηρύσσεται το μεγαλύτερο ψάρι του γλυκού νερού | dantouan | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 25-07-05 08:20 |