|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
george θα ηθελα παρα πολυ να ελθω αλλα Σαββατο και Κυριακη το πρωι ειναι αφιερωμενα στον γιο μου (τον πηγαινω στο μπασκετ).
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω πάρει Νιτρικο Καλι ΚΝΟ3 περιέχει άζωτο 13.7% (Νιτρικό Ν 13,5%, Αμμωνιακό 0,2% και Καλι (Κ20) 36,1% Αυτό το λίπασμα μπορώ άνετα να το βαλω στο ενυδρείο;
|
||||
|
||||
![]()
μμμ,και τα υπολοιπα συστατικαμεχρι το 100%....τι εχουν...????
αν δεν εισαι σιγουρη.καλυτερα οχι πανιτσα. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σας μεταφερω τι γραφει
fertisol potassium nitrate Νιτρικο Καλι ΚΝ03 13-0-46 Μικτό υδατοδιατυτό λίπασμα και στη συνέχεια γράφει αυτά που έγραψα πιο πάνω
|
||||
|
||||
![]()
Pani αυτό το αμμωνιακό άζωτο δεν μου αρέσει , άν δεν μπορεί κάποιος να σου πει στα σίγουρα τι γίνεται άστο καλύτερα.
Ηλία δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την δική σου περίπτωση μ'αυτή του abrous .Στην μία έχουμε ένα πιο παλιό ενυδρείο με πιό σταθερές συνθήκες όπου έχουμε εμφάνιση άλγης με σταμάτημα ανάπτυξης στα φυτά και σχετικά αυξημένα νιτρικά(όπου σωστά σκέφτηκες να συμπληρώσεις φώσφορο) και στην άλλη έχουμε ξέσπασμα άλγης σ'ένα νέο ενυδρείο με ασταθές co2 όπου έχουμε σχετική ανάπτυξη στα φυτά και χαμηλά νιτρικά.Αυτό που λέω είναι να αφήσει σε πρώτη φάση το φώφορο και να ξεκινήσει με τα άλλα που σωστά ειπώθηκαν co2,κάλιο κλπ. Όσο για τα τεστ ειδικά των φωσφορικών και του σιδήρου είναι πονεμένη ιστορία , έπαιρνα μηδενικές ενδείξεις από τέστ της sera και της tetra σε περιόδους που φώσφορο και σίδηρος έπεφταν αβέρτα που να μετρήσεις τώρα με ακρίβεια το φώσφορο που αντιστοιχεί σε νιτρικά 10. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν υπαρχει προβλημα. Αυτην την ελαχιστη αμμωνια θα την τακτοποιησουν αμεσα τα φυτα και το φιλτρο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για λιπανση... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 10-01-06 13:37 |
Αναγνωριση Φυτων | kazanasb | Αναγνωρίσεις φυτών | 1 | 30-11-05 23:35 |
Θεραπεια melafix για finrot παραλληλα με λιπανση? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 28-11-05 15:25 |
Αυτοματοποιημενη λιπανση. | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 13-05-05 17:28 |
Οδηγιες για τεστ GH και λιπανση φυτων | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-03-05 23:12 |