|
|
||||
|
||||
![]()
θα ελεγα να την βγαλει αμεσως...(βεβαια να ρωτησω και τι ψαρια εχει μεσα,αν εχει.....??)αν παρολα αυτα την θελει,παρα πολυ καλο καθαρισμα-ξεπλυμα,για να μην πω και βρασιμο..παντως ειναι προιον που θα ανεβασει την σκληροτητα του νερου...για αυτο και η παραπανω μου ερωτηση.....
|
|
||||
|
||||
![]()
klaz ακουσε απο εμενα οτι θελω να βαλω κιλχιδεσς λαμπιντο και του αρεσε σαν ιδεα .αλλα το κακο ειναι οτι δεν ακουει
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαντης δεν ειμαι,αλλα απλα δεν ειναι σωστο να την αφησει ετσι.υπαρχουν τοσοι παθογονοι οργανισμοι,μικροβια και ενας θεος ξερει τι αλλο εκει μεσα....τωρα αν συνεχιζει να κανει του κεφαλιου του,ο μοναδικος υπευθυνος γιαοτι προβλημα συμβει στα ψαρακια του δυστυχως θα ειναι ο ιδιος και μονο ο ιδιος.....
|
|
||||
|
||||
![]()
πηρα απο φιλο ενα μπουκαλι sera nitrivec biostarter 100 ml και μου ειπε οτι ειναι βακτηριδια για να στρωσει πιο ευκολα το ενυδρειο.το ξερει κανεισ αυτο το προιον?αν ναι κανει δουλεια?ημερομηνια ληξεωσ δεν βρηκα. αν ειναι ληγμενο υπαρχει προβλημα? η απλα δεν θα γινει τιποτα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα θα ηταν αυτο που λεσ αλλα και ο φιλοσ μου στο στρωσιμο ειναι οποτε
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κανε αυτο που λεει ο φιλος liolios παραπανω....
αν ο φιλος σου πεσει να πνιγει,θα πεσεις και εσυ....???? οσο αφορα το στρωσιμο,τα εχουμε πει.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος - αγορά ενυδρείου | mpampis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 04-04-09 14:44 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου...παρακαλώ τη βοήθειά σας... | GIWRGOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-02-06 21:36 |
Νέος ιδιοκτήτης ενυδρείου με μονομάχο. | hellenicsun | Bettas | 37 | 29-01-06 01:49 |
Στρώσιμο Νέου Ενυδρείου | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 26-03-04 16:15 |